HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Συνεταιρισμό Καλαβρύτων ο Γιώργος Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται από προχθές ο τέως Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Σήμερα, ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Αγροτικό Γαλακτοκομικ...

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται από προχθές ο τέως Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Σήμερα, ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Παύλο Σατολιά και τον Διευθυντή, Θανάση Παπαδόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Ενημερώθηκε πλήρως για τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων αλλά και την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Συνεταιρισμό, Ο κ. Παπανδρέου, επισκέφθηκε και το εργοστάσιο παραγωγής, τις αποθήκες του συνεταιρισμού αλλά και τον βιολογικό καθαρισμό της μονάδας. 
Παρών στην συνάντηση και ο τέως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐας κ. Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος που έιχε κοινή θητεία στα Βουλευτικά έδρανα μαζί με τον Θανάση Παπαδόπουλο. Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος στον κ. Παπανδρέου του είπε οτι "η τότε κοινοβουλευτική ομάδα ήταν η καλύτερη που πέρασε... ας μην μιλήσουμε για την τωρινή..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.