HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Παπανδρέου - Λαζουρά

Στο Δημαρχείο βρέθηκε σήμερα ο τέως Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου όπου και συνάντησε τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά.  Ο κ. Πα...

Στο Δημαρχείο βρέθηκε σήμερα ο τέως Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου όπου και συνάντησε τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά. 
Ο κ. Παπανδρέου, έφτασε στο Δημαρχείο στις 12:15μμ αμέσως μετά την επίσκεψη του στο Συνεταιρισμό Καλαβρύτων (δείτε εδώ). Εκεί τον περίμενε ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς και ακολούθησε ενημέρωση του τέως Πρωθυπουργού για τα προβλήματα του Δήμου Καλαβρύτων αλλά και την πορεία και τα βήματα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.
Παρόντες στην συνάντηση, ήταν και οι Αντιδήμαρχοι, Αροανίας κα Γεωργακοπούλου, Καλαβρύτων κος Χουλιάρας, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού κος Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Καλαβρύτων κος Αρμπής, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου κ. Τζόβολος και η βοηθός Δημάρχου κα Παπαδάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.