HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σωτήριος Καρράς υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Τσενέ

Ένας ακόμα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τού συνδυασμού «Δήμος Ανοιχτός» τού κ. Γιώργου Τσενέ ανακοινώνεται επίσημα σήμερα.  Ο Σωτήριος Κ...

Ένας ακόμα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τού συνδυασμού «Δήμος Ανοιχτός» τού κ. Γιώργου Τσενέ ανακοινώνεται επίσημα σήμερα.  Ο Σωτήριος Καρράς.  Ο Σωτήρης Καρράς, με καταγωγή από τον Δήμο Καλαβρύτων, μετά από 20 χρόνια ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου δραστηριοποιήθηκε αρχικά σε επιχειρήσεις, μετέπειτα δε στην διδασκαλία Μαθηματικών, και τέλος στην συγγραφή και έρευνα εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας, και μιά σύντομη πανεπιστημιακή περιοδεία 4 χρόνων στην Νορβηγία, Ολλανδία, και Σικελία, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Βλασία.  Με τέσσερα μεταπτυχιακά -στα Μαθηματικά, τα Συστήματα Δυναμικής, την Δημόσια Διοίκηση, και την Διαχείρηση Επιχειρήσεων- έχει πλέον αποφασίσει να εμπλακεί στα κοινά και τις προκλήσεις τής Ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ζωής σε μιά προσπάθεια να πείσει ότι είναι δυνατή η συνύπαρξη τού παραγνωρισμένου ανθρωπιστικού Σωκρατικού ορθολογισμού και τού πειθαναγκαστικού άκρατου Δυτικού ευδαιμονισμού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.