HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποψήφιος με τον Θεοχάρη ο Δημήτρης Μαντάς

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Δημήτρης Μαντάς  Διασώσ...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Δημήτρης Μαντάς  Διασώστης!

« …Τα Καλάβρυτα είναι  ο τόπος που μεγάλωσα και αγαπώ έχω φίλους , αναμνήσεις και όλα τα τελευταία χρόνια βλέπω παντού την εγκατάλειψη .Έτσι  αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του Σπύρου Θεοχάρη από την αρχή αυτής της προσπάθειας και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις  για την αναστροφή αυτής της καθοδικής πορείας  τόπου μας ..» 

Ο Δημήτρης Λ. Μαντάς   από το Μάνεσι Καλαβρύτων είναι Διασώστης  εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας  και είναι μέλος του ΔΣ του Πανκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας από το 2005  .

«….. Μαζί με πολλούς άλλους  συμπολίτες μας  ονειρευόμαστε μια μεγάλη αλλαγή που ένας τόπος με ιστορία, πολιτισμική παράδοση, φυσική ομορφιά  ,το «στολίδι» της Πελοποννήσου θα  πάρει ΑΝΑΣΑ και την θέση που του αξίζει σε όλα τα επίπεδα  .....»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.