HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλο διπλό για τα Καλάβρυτα σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου, τα Καλάβρυτα πήραν μεγάλη νίκη  επικρατώντας της Δόξας Ελαιώνα στο γήπεδο της Ροδι...

Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου, τα Καλάβρυτα πήραν μεγάλη νίκη  επικρατώντας της Δόξας Ελαιώνα στο γήπεδο της Ροδιάς, με σκορ 3-2 και παρέμειναν σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Αετό Ρίου.

Ο αγώνας 
Ο αγώνας ήταν ένα συγκολιστικό ντέρμπι, αφού η Δόξα Ελαιώνα τα έπαιξε όλα για όλα για να είναι στην τετράδα των play-off και τα Καλάβρυτα να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της β κατηγορίας
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 20λεπτο είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ανοίγοντας το σκορ  μόλις στο 11΄λεπτό και να χάσουν ακόμα δυο καλές ακόμα ευκαιρίες.
Τα Καλάβρυτα ισορρόπησαν το παιχνίδι ανεβάζοντας στροφές ισοφαρίζοντας τις ευκαιρίες αλλά όχι το σκορ.
Τα Καλάβρυτα πίεσαν, έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες με Καλαμαρά και Ντιούφ και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, στο 36΄με ατομική προσπάθεια του Ασπρούκου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή εξουδετερώνοντας δυο αντιπάλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 40' οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν πάλι κεφάλι, όταν κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Θεοφανόπουλος, αλλά ο Λέση με εξαιρετική επέμβαση απέκρουσε την μπάλα. 
Τα Καλάβρυτα πίεσαν και στο 44' σέντρα ακριβείας του Μενύχτα, βρήκε τον Δημήτρη Καλαμαρά στην περιοχή ο οποίος με μια κεφαλιά ποίημα, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα της Δόξας, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα με ανεβασμένη ψυχολογία μπήκαν για να καθαρίσουν το παιχνίδι και στο 56' ο Γιαννόπουλος μπήκε από δεξιά πέρασε τον αντίπαλό του έκανε προσπήηση στο τερματοφύλακα ο οποίος τον ανέτρεψε, η μπάλα όμως έφτασε στον Ασπρούκο ο οποίος εύκολα έκανε το 1-3.
Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει. Τα Καλάβρυτα στο 1-3, και μέχρι το 65΄έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με Γιαννόπουλο και Καλαμαρά αλλά σε μία αντεπίθεση στο 67΄και πάλι ο Κουνάβης για την Δόξα μείωσε σε 2-3 κάνοντας το παιχνίδι απαγορευτικό για καρδιακούς.
Η πίεση των γηπεδούχων μεγάλωνε και σαν να μην έφτανε αυτό στο 80' τα Καλάβρυτα έμειναν με 10 παίκτες έπειτα από κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Κλέιβι για τα Καλάβρυτα σε σκληρό φάουλ που έκανε στον Κοσκινά. Κόκκινη αντίκρισε και ο Κουνάβης στο 92΄. 
Στα υπόλοιπα 14' λεπτά μαζί με τι καθυστερήσεις, τα Καλάβρυτα κράτησαν παρά την πίεση της Δόξας το σκορ,παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα από τους πιό δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισε.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν:
Λέσσης Γιάννης, Κλέιβι Χύσα,  Ντάλας Νίκος,  Παπαγεωργίου Νίκος,  Μενύχτας Γιώργος (60΄Παναγιωτόπουλος Νίκος),  Κουτρουμάνης Θόδωρος (74΄Καμπεράϊ Γκέραρντ) , Ντιούφ Σεΐκι,  Παπαδόπουλος Δημήτρης,  Καλαμαράς Δημήτρης,  Γιαννόπουλος Μιχάλης (81΄Σταύρακας Βασίλης),  Ασπρούκος Κώστας
 Πολύ καλή η διαιτησία από τον Αλέξανδρο Φωκά και των βοηθών του Χρήστο Τσιρογιάννη και Σωτήρη Ασημακόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.