Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Κώστας Παπασπυρόπουλος υποψήφιος με τον Σπύρο Θεοχάρη

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Κώστας Παπασπυρόπουλος...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι η  Κώστας Παπασπυρόπουλος Επιχειρηματίας !
« …Αγαπητοί μου συμπατριώτες το όραμα του Σπύρου Θεοχάρη για τον τόπο που μεγαλώσαμε, το ήθος του και οι γνώσεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν η αφορμή να συμμετέχω ενεργά και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια για την αναγέννηση του τόπου μας. Πιστεύω ότι είναι η μοναδική ευκαιρία μετά από 20 χρόνια  ανακύκλωσης προσωπικών φιλοδοξιών να ξεκινήσει κάτι πραγματικά νέο . 
 Είναι χρέος μας λοιπόν όσοι αγαπάμε τον τόπο που μεγαλώσαμε και το μέλλον του να πάρουμε ενεργή θέση, να αγωνιστούμε ενάντια στην πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια και οδήγησε τον τόπο μας  σε μαρασμό.
 Ζούμε ίσως στον πιο ιστορικό μέρος της Ελλάδος με μοναδικό φυσικό κάλος και αξιοθέατα και τελικά «καταφέραμε» να διώξουμε τα παιδιά μας στις μεγαλουπόλεις και να τον ερημοποιήσουμε ...» 

Ο Κώστας Μιχ. Παπασπυρόπουλος με καταγωγή από τους Καμενιάνους γεννήθηκε στα Καλάβρυτα όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία 23 χρόνια και είναι έγγαμος με ένα γιό .

«…..Η ΑΝΑΣΑ λοιπόν είναι απαραίτητη για να δώσει την πνοή, την ασφάλεια και την ελπίδα  που χρειάζεται ο τόπος μας  για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και την ΑΝΆΚΑΜΨΗ του  από αυτήν την καθοδική πορεία. 
Αυτός και μόνο... είναι ο λόγος της συμμετοχής μου σε αυτό το εγχείρημα. Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια αλλαγής εκφράζει το μεγαλύτερο μέρος τον συμπατριωτών μου.
 Είναι ώρα να βάλουμε στο ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ το ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ και να δώσουμε ΑΝΑΣΑ στον τόπο μας.………..»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.