HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκη της Α.Ε.Καλαβρύτων απέναντι στη Φλόγα Καστριτσίου

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση η Α.Ε.Καλαβρύτων, επικράτησε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων της Φλόγας Κατσριτσίου...

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση η Α.Ε.Καλαβρύτων, επικράτησε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων της Φλόγας Κατσριτσίου με 1-0 με τέρμα του Ασπρούκου στο 16ο λεπτό του αγώνα.
Τα Καλάβρυτα που δεν απειλήθηκαν και με το τερματοφύλακα Λέση να είναι θεατής στον αγώνα, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να πιάσουν μεγάλη απόδοση κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ασπρούκο στο 16' με ένα "κεραυνό" εντός της μικρής περιοχής της Φλόγας. Το σκορ θα μπορούσε να μεγαλώσει αν οι Ασπρούκος, Καλαμαράς, ευστοχούσαν σε δύο τετατετ και οι Γιαννόπουλος, Τσαβαλάς και Μενύχτας Μενύχτας στόχο σε αντίστοιχες ευκαιρίες.
Αυτό που κρατά η Α.Ε.Κ. είναι το σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ δυνατά. 

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν
Λέσης, Παναγιωτόπουλος (46΄Παπαχριστόπουλος), Παπαδόπουλος, Ντιουφ, Παπαγεωργίου, Ντάλλας, Καλαμαράς, Μενύχτας, Γιαννόπουλος, Σταύρακας (70΄Γκεράρντ), Ασπρούκος (46΄Τσαβαλάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.