HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε νέα εποχή Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και Α.Ο.ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ

Σε νέα εποχή περνούν τα δυο αθλητικά σωματεία των Καλαβρύτων Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και Α.Ο.ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ με συνεργασία των δυο διοικήσεων που έχει ξ...

Σε νέα εποχή περνούν τα δυο αθλητικά σωματεία των Καλαβρύτων Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και Α.Ο.ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ με συνεργασία των δυο διοικήσεων που έχει ξεκινήσει αθόρυβα από το Καλοκαίρι, συνεχίζεται και εντείνεται, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τοπικού αθλητισμού και της νεολαίας.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Διοίκηση του Α.Ο.Σκεπαστού, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τα βήματα της αγαστής συνεργασίας, αποστομώνοντας μίζερες "φωνές" διάσπασης και μίζερης διχόνοιας...
   
Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Α.Ο.Σκεπαστού έχει ως εξής: 
"Πλέον στις τάξεις της ομάδας του Σκεπαστού εντάχθηκαν κατόπιν παραχώρησης τους από την ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και δυο ακόμη παίκτες.
Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και ο ΒΕΛΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.
Οι "μικροί" θα αγωνιστούν με την φανέλα της ομάδας μας κατά την δεύτερη περίοδο της αγωνιστικής περιόδου όπου θεωρούμε πως και θα βοηθήσουν την ομάδα αλλά και θα βοηθηθούν και αυτοί λαμβάνοντας εμπειρίες από την συμμέτοχη τους στα παιχνίδια.
Επί την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΑΕ Καλαβρύτων τόσο για την παραχώρηση των δυο ποδοσφαιριστών τώρα, όσο και για την διάθεση άλλων έξι δελτίων ( ΒΛΑΧΟΣ, ΓΚΡΙΤΖΟΣ, ΓΟΥΛΙΜΗΣ, ΚΑΚΑΒΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) που και πάλι παραχωρηθηκαν στην ομάδα του Σκεπαστού κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου το φθινόπωρο που μας πέρασε.
Η ευγενής κίνηση από πλευρά της ΑΕΚ βοήθα αφενός την ομάδα μας σε μεγάλο βαθμό να "στέκεται" ποδοσφαιρικά με το να εμπλουτίζουμε το αγωνιστικό δυναμικό μας, αφετέρου να βρεθούν αγωνιστικές διέξοδοι για παιδιά τα οποία το μεράκι τους είναι το ποδόσφαιρο, αλλά και να είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι γιατί σίγουρα θα τους χρειαστεί στο μέλλον η ΑΕΚ.
Πρέπει να υπογραμμιστεί εδώ και καιρό οι δυο διοικήσεις των σωματείων στα πλαίσια της απαγκίστρωσης από αγκυλώσεις του παρελθόντος λειτουργούν υπέρ της εξεύρεσης διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας οι οποίοι καταλυτικά θα λειτουργήσουν προς το συμφέρον των ομάδων μας, και γενικότερα υπέρ του νευραλγικού τομέα του αθλητισμού στον τόπο μας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα μας τα οποία θα συντελέσουν σε μια μεγαλύτερη πολυεπίπεδη συνεργασία με πολλές κατευθύνσεις με κοινό παρονομαστή και πάντα με γνώμονα την προσφορά στον αθλητισμό στην νεολαία και στην κοινωνία μας. Ούτως η άλλως αυτά που ενώνουν τους δυο φορείς είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν, είτε στο παρόν είτε διαχρονικά.
Επίσης να συγχαρούμε την διοίκηση το τεχνικό προσωπικό αλλά και το αγωνιστικό δυναμικό της ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για την εκπληκτική πορεία που ακολουθεί η ομάδα φέτος καθότι γνωρίζουμε από "πρώτο χέρι" τις δυσκολίες και το κόστος που απαιτούνται για να καταφέρεις να πορεύεσαι σε τέτοιο επίπεδο.
Δηλώνουμε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να συντελέσουμε με όποιον τρόπο και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας ούτως ώστε να βοηθηθεί η προσπάθεια της ΑΕΚ να παραμείνει σε αυτήν την πορεία την οποία εκπροσωπώντας όλους μας, αναβαθμίζει το επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου και μας κάνει υπερήφανους (όντας και εμείς ως ντόπιοι) να πρωταγωνιστεί μια ομάδα μας σε αυτό το κομμάτι. 
Ειλικρινά στα πολλά και μακρινά ταξίδια που πραγματοποιεί ο ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ για τις ανάγκες της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι η πρώτη φορά όπου εδώ και πολλά χρόνια δεχόμαστε επανειλημμένος συγχαρητήρια ως καταγόμενοι από την περιοχή των Καλαβρύτων για την ξέφρενη πορεία της ΑΕΚ προς την κορυφή, κάτι που εκτός του ότι μας προσδίδει περηφάνια και ευχαρίστηση μας δεσμεύει να βάλουμε και εμείς το "χεράκι μας" όπου χρειαστεί.
Εκ του Δ.Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.