HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αήττητη και στην Ακράτα, οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ)

Χρυσό βαθμό πήραν τα Καλάβρυτα (1-1) στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Α.Ε.Αιγέιρας/Ακράτας στο γήπεδο της Ακράτας, με τα Καλάβ...

Χρυσό βαθμό πήραν τα Καλάβρυτα (1-1) στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Α.Ε.Αιγέιρας/Ακράτας στο γήπεδο της Ακράτας, με τα Καλάβρυτα να κρατούν την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Πάθος, δύναμη, γκολ, φάσεις, κόσμος, παλμός και... 7 κίτρινες και 3 κόκκινες.
Τα Καλάβρυτα με αυτήν τον βαθμό, παραμένουν μόνα πρώτα με 40 βαθμούς και ακολουθούν το Ρίο με 39, η Ακράτα με 38 και η Φλόγα Ροδιάς με 37.
Τα Καλάβρυτα με απουσίες των Τζόβολου, Μενύχτα, Τσαβαλά, Φάκου (λόγω τραυματισμών) και Μπερτσουκλή, Αναγνωστόπουλου, Παπαχριστόπουλου (λόγω υποχρεώσεων) και τελευταία στιγμή την απουσία του Σταματόπουλου που στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις, παρατάχθηκαν με τους Παπαδημητρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Παπαγεωργίου, Ντάλλα και Παπαδόπουλου, τριάδα στην άμυνα, στο κέντρο Ντιούφ και Σταύρακα, δεξιά τον Κλέιβι (που έκανε ντεμπουτο στη θέση του Σταματόπουλου), αριστερά τον Παναγιωτόπουλο, επιτελικό μέσο τον Δημ. Καλαμαρά και επιθετικό δίδυμο του Ασπρούκο και Γιαννόπουλο. Έπαιξαν ακόμα οι, Κουτρουμάνης στη θέση του Καλαμαρά (80΄) και Γκεράρντ στη θέση του Ντιουφ (85')
Το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό έδειξε οτι θα είναι πολύ δυνατό. Και πράγματι, οι δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα πρωταγωνίστησαν. 
Τα Καλάβρυτα στο 8 μόλις λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με τον Δημ. Καλαμαρά, που έκλεψε έξυπνα την μπαλα από αμυντικό και με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών αλλά και των περίπου 30 Καλαβρυτινών που ακολούθησαν την ομάδα.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε το ίδιο σκληρό με πολύ δυνατές μονομαχίες χωρίς όμως την μεγάλη φάση. Στο 20΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής και ο Καλλέλης με απ ευθείας χτύπημα έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Παπαδημητρόπουλου.
Στο 33' το ματς έγινε... ροντέο. Σε βαθιά μπαλιά ο Καλαμαράς από πεντακάθαρη θέση βγήκε μπροστά στην εστία του Λεπενιώτη, ο οποίος μην μπορώντας να κάνει τίποτε άλλο έδιωξε με τα χέρια εκτός περιοχής την μπάλα και τον διαιτητή Καδδά να αποβάλει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με απευθείας κόκκινη.
Ακολούθησε κομφούζιο με πρωταγωνιστές, όπως σημειώνει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, τον εκπρόσωπο της Ακράτας και έναν παράγοντα, τους οποίους ο διαιτητής τους απέβαλε γιατί... στόλισαν τον διαιτητή με... πολλά κοσμητικά επίθετα...  
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τα Καλάβρυτα να παίρνουν τα ηνία του αγώνα αλλά στο 44΄ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Ασπρούκο, στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με αριθμητική ισορροπία.
Το δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε στο ίδιο μοτίβο. Σκληρές μονομαχίες, δυνατά μαρκαρίσματα και σε ένα απο αυτά ο Κλέιβι για τα Καλάβρυτα, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στο 58΄και τα Καλάβρυτα συνέχισαν με 9 παίκτες. 
Παρά την αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων, τα Καλάβρυτα, έπαιξαν με πολύ πάθος και έχασαν 3 πολύ καλές ευκαιρίες με Γιαννόπουλο, Καλαμαρά και Ντιούφ. Η μία μάλιστα, ήταν από αυτές που δεν χάνονται με την μπάλα σε τριπλή προσπάθεια να... επιμένει να μην περνά την γραμμή. Η Ακράτα έχασε και αυτή μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 68΄ όταν σε σουτ από μέσα στην περιοχή η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 6΄καθυστέρηση και με ένα βαθμό "χρυσάφι" για τα Καλάβρυτα. 
Άψογη η διαιτησία του Καδδά πολύ καλοί οι βοηθοί, Γεωργακόπουλος και Τραγούλιας. 
Στις κερκίδες βρέθηκαν και μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Αχαΐας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 18ης Αγωνιστικής
Φλόγα Ροδιάς – Δόξα Ελαιώνα 1-1 (61΄ Γκλαβάς / 70΄ Ραμπαβίλας)
Κεραυνός 2016 – Αστέρας Τέμενης 2-2 (60΄ αυτ. Σγούρας, 87΄ Σύψας / 31΄ Παπαδιονυσίου, 68΄ Ι.  Αγγελόπουλος)
Α. Καστρίτσι – Κεραυνός Σελιανιτίκων 7-0 (44΄, 71΄ Καρδάρας, 48΄, 53΄, 67΄ Χαϊράνι, 52΄ Γεωργίου, 59΄ Κυριακόπουλος)
Αυτόνομη – Αετός Ρίου 1-2 (62΄ Λάϊος / 65΄ Σούλι, 69΄ Παπαθανασόπουλος)
Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων – Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 1-2 (78΄ Δημόπουλος / 21΄ πεν. Μαυρομμάτης, 64΄ Πίττας)
Αργυρά – Απόλλων Αιγίου 2-1 (30΄ Τζουγανάτος, 85΄ Σταύρου / 33΄ K. Σκιαδάς) 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Επόμενη αγωνιστική:
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:


  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.