HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε ζεστή ατμόσφαιρα η εκδήλωση του Συλλόγου Λευκασίου

Με μια εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση, απόλαυσαν όλοι οι πατριώτες από το Λευκάσιο Καλαβρύτων με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλ...

Με μια εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση, απόλαυσαν όλοι οι πατριώτες από το Λευκάσιο Καλαβρύτων με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Λευκασίου! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς και ο Δρ. Δημήτρης Σταθακόπουλος, νομικός, διεθνολόγος-κοινωνιολόγος-ιστορικός μουσικολόγος, που μετά το τέλος της εκδήλωσης απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με το φλέγον θέμα του Κτηματολογίου στην περιοχή μας! 
Μπορεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Σκάρμπας λόγω γρίπης να απουσίαζε (του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση), τον εκπροσώπησαν επάξια οι υιοί του Γιώργος και Παύλος και φυσικά σύσσωμο το ΔΣ που συνέβαλλε στην επιτυχία της γιορτής! Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ενώ μοναδική στιγμή αποτέλεσε η κοπή της πίτας από τον πρώτο Πρόεδρο του Συλλόγου, ιδρυτικό μέλος, Κυριάκο Σκάρπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.