HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιστορική ημέρα για τον τοπικό αθλητισμό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μία ιστορική εκδήλωση, Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ο.Σκεπαστού, έκοψαν από κοινού την πίτα τους, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή αγαστής συνερ...

Σε μία ιστορική εκδήλωση, Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ο.Σκεπαστού, έκοψαν από κοινού την πίτα τους, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή αγαστής συνεργασίας για το καλό του τοπικού αθλητισμού.
Οι δύο Πρόεδροι Τάκης Βαρβιτσιώτης και Αντώνης Ντόκος μαζί χέρι - χέρι έκοψαν την πίτα,  απηύθυναν ευχές που και τόνισαν στις ομιλίες τους τη σημασία αυτής της εκδήλωσης που σηματοδοτεί μια νέα εποχή.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Άγγελος Δανιήλ, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε οτι τα Καλάβρυτα πρωτοπορούν και στις συνεργασίες και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλα τα σωματεία και οδηγός για το πως πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας και γιατρός της ομάδας κ. Νασιώτης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Τσενές και Σπύρος Θεοχάρης, ο Υποδιοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Παπαδολιάς, ο Ταμίας της ΕΠΣ κ. Κώστας Ντάσιος, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Καλαβρύτων και Σκεπαστού κ. Λεχουρίτης και Τερζής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σκεπαστού κ. Μούσκας,ο Αντιδήμαρχος κ. Χουλιάρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ευτυχία Παπαναγιώτου, Νικόλαος Μαγκαφάς, Παναγιώτης Λιακόπουλος, Ευθύμιος Φλογεράς, Ευθύμιος Τζόβολος, και Λεωνίδας Βασιλόπουλος, το μέλος του τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κακκαβάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κώστας Δαφαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων κ. Γιάννης Δαφαλιάς, η Ταμίας, κ. Κέλυ Παπαθεοδώρου, η βοηθός Δημάρχου κ. Χρύσα Παπαδάτου, οι προπονητές των ομάδων Παπαχριστόπουλος Νίκος, Βλάχος Κώστας, Τζόβολος Θύμιος, Μέρμηγκας Δημήτρης, Παπαδολιάς Λεωνίδας και Κριτσόι Μικαέλα. 
Όλοι οι ομιλητές έδωσαν συγχαρητήρια στις διοικήσεις και στους Προέδρους των δύο ομάδων για αυτή την πρωτοβουλία τους και τη προσφορά τους στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και δεσμεύτηκαν όλοι οτι θα είναι αρωγοί στις προσπάθειές τους.  
Παρόντες οι αθλητές όλων των τμημάτων Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ο.Σκεπαστού. 
Την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι Καλαβρύτων π. Κωσταντίνος Μητρόπουλος και π. Δημήτριος Τζελέπης και ο εφημέριος Σκεπαστού π. Χρήστος Μπίρμπας. 
Την πίτα προσέφερε ο κ. Πελέκης Ηλίας και τα αναψυκτικά η κάβα Κοντογιώργη.   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.