HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πήρε "Αστέρι" ο Διοικητής Καλαβρύτων Χάρης Γιαννάκης αλλά μας φεύγει...

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστρατήγου ΠΣ Βασίλειου Ματθαιόπουλου, το Ανώτερο Συμβούλιο του Π...

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστρατήγου ΠΣ Βασίλειου Ματθαιόπουλου, το Ανώτερο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος, για τη διενέργεια των τακτικών κρίσεων Αξιωματικών έτους 2019 και έκρινε στο βαθμό του Αρχιπυράρχου 11 Πυράρχους.
Μεταξύ τους και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Γιαννάκης Xαράλαμπος (Χάρης) και αναλαμβάνει την Διοίκηση της Π.Υ. Κεφαλονιάς. 
Ο αγαπητός σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων κ. Γιαννάκης, διετέλεσε με πολύ μεγάλη επιτυχία, διοικητής του μαρτυρικού μας Δήμου, επιδεικνύοντας, άριστα, οργανωτικά και επιχειρησιακά αποτελέσματα.
Ως δημοσιογράφος που έζησα και κάλυπτα από πολύ κοντά, σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις της τοπικής υπηρεσίας, μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για έναν άριστο και αποτελεσματικό αξιωματικό αλλά και ένα πολύτιμο φίλο. Θα μας λείψει πολύ, αλλά, όλοι οι φίλοι του, είμαστε περήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι για την εξέλιξή του και του ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα του καθήκοντα.
Φίλε Χάρη "ΑΞΙΟΣ"
Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από την σημερινή του επίσκεψη στα γραφεία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS λίγο πριν του ανακοινωθεί επισήμως η προαγωγή του και οι επόμενες (λίγες) από την παρουσία του στον τόπο μας και τις μάχες που έδωσε για να προστατεύσει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Η τελευταία φώτο είναι εξαιρετικά αφιερωμένη...
Τον ευχαριστούμε θερμά.
Νίκος Κυριαζής     

     


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.