HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΤΩ ΔΡΥΜΟΣ: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου ο Σύλλογός Κάτω Δρυμού πραγματοποίησε στο χωριό και στον ανακαινισμένο χώρο του σχολείου την Κοπή της πίτας...

Την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου ο Σύλλογός Κάτω Δρυμού πραγματοποίησε στο χωριό και στον ανακαινισμένο χώρο του σχολείου την Κοπή της πίτας για το νέο έτος. 
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού (και των όμορων χωριών) που παρευρέθησαν στην εκδήλωση,  – η οποία θεωρούμε ότι είναι η σημαντικότερη που έχουμε πραγματοποιήσει, καθώς ο δύσκολος χειμώνας στα ερημωμένα χωριά μας δεν προσφέρει πολλές δυνατότητες αναψυχής, άμιλλας και συνεύρεσης στους «ακρίτες» που έχουν απομείνει και βαστάνε Θερμοπύλες, για να μπορούμε εμείς οι παροδικοί επισκέπτες να βρίσκουμε ακόμα «κάτι» στον τόπο που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε! Επίσης ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους τον πατήρ Ιάκωβο από τον Δρυμό και τη συγχωριανή μας και Αντιδήμαρχο Καλαβρύτων, Χαρά Γεωργακοπούλου, όπως και τις κυρίες του χωριού, οι οποίες προσέφεραν τα εξαιρετικά γλυκά τους αλλά και όσους βοήθησαν στο διαδικαστικό κομμάτι.  
Μετά την κοπή της πίτας και τις εγκάρδιες ευχές σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα, ο Σύλλογος προσέφερε ποτά και αναψυκτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.