HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα χρονιά - Υποδοχή δύο μεγάλων διοργανώσεων από την ΑΛΜΑ Αιγίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το αθλητικό σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (ΑΛΜΑ) την Κυριακή 3/02/2019 εγ...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το αθλητικό σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (ΑΛΜΑ) την Κυριακή 3/02/2019 εγκαινιάζοντας την νέα χρονιά, στο φιλόξενο café-εστιατόριο Refrain. Πλήθος αθλητών, μελών και φίλων της λέσχης έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΑΛΜΑ κ. Διονύσης Παπαδημητρίου ο οποίος χαιρέτισε τους παρευρισκομένους και ανέφερε τις επιτυχίες της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς και ανήγγειλε τους δύο μεγάλους φετινούς αγώνες ράλλυ που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην πόλη μας. 

Παρών ήταν ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ.Αθανάσιος Παναγόπουλος, ο οποίος είναι και μέλος της ΑΛΜΑ, αφού συμμετείχε στον περσινό αγώνα των ιστορικών αυτοκινήτων. Επίσης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αιγιαλείας κ.Στράτος Βαρδάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, η πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Μαίρη Χρονοπούλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Δημήτρης Μπούνιας, η υποψήφια δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γιώτα Γκρέμου. 

Η βραδιά πέρα από την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας περιελάμβανε την βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους μέσα στην χρονιά και μας κάνουν υπερήφανους καθώς ακούγεται το όνομα του σωματείου αλλά και της πόλης μας στους αγώνες που συμμετέχουν. Ο Κορδατζής Νικόλαος βραβεύτηκε για την 3η θέση ως Κυπελλούχος Αναβάσεων Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2018 κλάσης Ν2, οι Καρούζος Γιώργος και Μπράβος Παναγιώτης βραβεύτηκαν για την 2η θέση στο Έπαθλο Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος 2018 κατηγορίας C4 ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα. Το πλήρωμα Κουνιάκης Κωνσταντίνος και Βαρδάκης Κωνσταντίνος βραβεύτηκαν ως Επαθλούχοι Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος 2018 κατηγορίας C6, αντίστοιχα ως 3ος οδηγός και 2ος συνοδηγός.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο αγωνιζόμενος και φίλος της ΑΛΜΑ κ. Μαυρομάτης Μαρίνος στον οποίο δόθηκε και το αντίστοιχο δώρο.  Τέλος ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΛΜΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας που ανταποκρίθηκαν απλόχερα για να στηθεί η λαχειοφόρος αγορά, καθώς και το αρτοποιείο της οικογένειας Μπομποτσιάρη για την προσφορά της νόστιμης πρωτοχρονιάτικης πίτας με το σήμα του Σωματείου μας. 

Η ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ εύχεται σε όλους καλή χρονιά, με υγειά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Προσοχή!  Δεν τρέχουμε στους δρόμους, τρέχουμε στις πίστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.