HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων έκοψε την πίτα του

Tην βασιλόπιτα του έκοψε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων . Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές το ...

Tην βασιλόπιτα του έκοψε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές το νεοσύστατο Δ.Σ. ου Συλλόγου ευχήθηκε σε όλους του παρευρισκόμενους, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές μια εποικοδομητική χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο.
Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς ο οποίος τόνισε:"Σήμερα, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,στα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου,στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς. ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ στους μαθητές και στις μαθήτριες μας. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ,στο νέο διοικητικό συμβούλιο τουΣυλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.