HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο τ. Διοικητής Χ.Γιαννάκης αποχαιρέτησε φίλους και συναδέλφους (ΦΩΤΟ)

Σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των υπηρετούντων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων και πολλ...

Σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των υπηρετούντων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων και πολλών φίλων, ο μέχρι χθες διοικητής επί δυόμιση χρόνια διοικητής της Υπηρεσίας κ. Χάρης Γιαννάκης, παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο, χθες βράδυ, στην ταβέρνα "Αυλή". Ο κ. Γιαννάκης προήχθη και πλέον ανέλαβε την Διοίκηση της Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.
Ο αγαπητός σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία Χάρης Γιαννάκης, με την σύζυγό του, υποδέχθηκε ζεστά όλους τους καλεσμένους και ευχάριστε φορτισμένο από συγκίνηση λόγο του, έναν-έναν ξεχωριστά τόσο το προσωπικό της υπηρεσίας, όσο και όλους όσους βοήθησαν την εύρυθμη λειτουργία της, όπως ο Δήμος Καλαβρύτων, ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, επιχειρηματίες της περιοχής και πολλοί άλλοι.
Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι, με επικρατέστερε συζητήσεις, περιστατικά των αντρών της Πυροσβεστικής.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ Χουλιάρας, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού κ. Σπυρόπουλος, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. Βασιλόπουλος, η Δασάρχης κ. Λιανίδου, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Σκεπαστού κ. Ντόκος, μέλη της θεατρικής ομάδας "Πάνος Μίχος", ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Καλαβρύτων κ. Λεχουρίτης, ο δημοσιογράφος Νίκος Κυριαζής και ο νέος Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κ. Σταύρος Φακίτσας που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει όλους όσους υπηρετούν στην Υπηρεσία και τους αρωγούς αυτής.
Στο κ. Γιαννάκη το προσωπικό της Υπηρεσίας Καλαβρύτων δώρισε, δια του νέου Διοικητή μια εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους συνοδευόμενο από τις ευχές όλων.
Ο κ. Γιαννάκης ευχαρίστησε τους πάντες και τους ευχήθηκε για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Δεν ξέχασε και το Kalavrytanews και το δημοσιογράφο Νίκο Κυριαζή που με μια κίνηση, έκπληξη, του δώρισε ένα συλλεκτικό κράνος της Υπηρεσίας, κάνοντας λόγω για την φιλία που ανέπτυξαν αλλά και την συνεχή παρουσία του Kalavrytanews σε κάθε επιχείρηση της Υπηρεσίας, τονίζοντας το σπουδαίο έργο της.

Όλοι τόνισαν το εξαιρετικό έργο του κ. Γιαννάκη στα Καλάβρυτα και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα ως Διοικητής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης


     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.