HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Κώστα Σπηλιόπουλου στην Αχαΐα

Την πρώτη ομάδα υποψηφίων παρουσίασε   το απόγευμα της Δευτέρας, στο Ξενοδοχείο PatraPalace, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κ...

Την πρώτη ομάδα υποψηφίων παρουσίασε   το απόγευμα της Δευτέρας, στο Ξενοδοχείο PatraPalace, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Σπηλιόπουλος.
Οι 18 υποψήφιοι καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από κάθε άποψη. Ως προς τη γεωγραφική τους κατανομή, την επαγγελματική τους διαδρομή, το φύλο, τις ηλικίες και τις εν γένει αντιλήψεις.
Η πρώτη ομάδα των υποψηφίων είναι αποκλειστικά Aχαιοί, ενώ στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα γίνουν ανάλογες παρουσιάσεις με τα πρώτα κύματα των υποψηφίων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας.

Οι πρώτοι 18 αχαιοί υποψήφιοι είναι οι: Τάκης Ανδρικόπουλος, Τάκης Βασιλείου, Αντώνης Γκόλφης, Χρήστος Γραμμένος, Ζαφειρόπουλος Ανδρέας, Φιλοποίμην Κάντζαρης, Μάκης Κατσιγιάννης, Αποστολία Κοκκίνη, Γιώργος Κολλιόπουλος, Νίκος Μακρής, Αριστέα Νικολοπούλου, Μαρίκα Παπαθεοδώρου-Αντζουλάτου, Δημήτρης Πεφάνης, Ανδρέας Σοφέτης, Στάθης Σταθακόπουλος, Γιάννης Ταπεινός, Μάκης Φεσσιάν, Κωνσταντίνα Φιλέρη.
Στο μεταξύ, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων, ο Κώστας Σπηλιόπουλος παρουσίασε τον τίτλο καθώς και το λογότυπο του συνδυασμού. Ο τίτλος είναι «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ-Κώστας Σπηλιόπουλος» και συνοδεύεται από το τόξο του playκαθώς και από μια σειρά τόξων σε όλη τη χρωματική γκάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.