Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Alfa Romeo Racing, παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Fo...

Η Alfa Romeo Racing, παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2019. Οι αλλαγές σε σχέση με το 2018 είναι πολλές και η ομάδα στοχεύει να έχει μια δυναμική παρουσία στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Νέο Όνομα: Η Alfa Romeo Sauber F1 Team πλέον ονομάζεται Alfa Romeo Racing. Η δομή και το ιδιοκτησιακό καθεστώς παραμένουν αμετάβλητα.

Νέοι οδηγοί: Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi. Οι «Iceman» και «Giovi». Χάρη και στη νέα ονομασία της ομάδας, ο Φινλανδός οδηγός θα οδηγεί την «Stelvio» με τον αριθμό 7, ενώ ο Ιταλός την «Giulia» με τον αριθμό 99.

Νέα εμφάνιση: Τα χρώματα του μονοθεσίου είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά, συνδυάζοντας το κλασσικό μπλε-άσπρο της Sauber, με το κόκκινο που χαρακτηρίζει μία από τις πιο ιστορικές εταιρείες στον χώρο των αγώνων, την Alfa Romeo.

Νέοι χορηγοί: Μία σειρά νέων συνεργατών θα υποστηρίξουν την ομάδα, για την οποία το 2019 σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην ιστορία της.

Νέοι τεχνικοί κανονισμοί: Ο επικεφαλής της ομάδας Frédéric Vasseur και ο τεχνικός διευθυντής Simone Resta δεν έδωσαν λεπτομέρειες, όμως το σίγουρο είναι ότι χρησιμοποίησαν τους μήνες που πέρασαν για τη δημιουργία και εξέλιξη νέων ιδεών, παρά για σκι στις Άλπεις.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.