Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθησαν με 33 κιλά κάνναβη (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν, χθες (18-2-2019), το πρωί και το απόγευμα, στη Στάνο και στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασ...

Συνελήφθησαν, χθες (18-2-2019), το πρωί και το απόγευμα, στη Στάνο και στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο δράστες και συγκεκριμένα ένας 43χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., επιχείρησαν να σταματήσουν για αστυνομικό έλεγχο, στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Μενιδίου, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, με συνεπιβάτη τον 30χρονο.
Οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή στη Στανο Αμφιλοχίας.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., στο αυτοκίνητο των δραστών, βρήκαν δύο σάκους που περιείχαν (32) κιλά και (850) γραμμάρια κάνναβης, τους οποίους και κατέσχεσαν.
Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., λίγη ώρα μετά το περιστατικό, σε δασώδη περιοχή στη Στάνο ο 43χρονος, ενώ ο 30χρονος συνεργός του εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Αμφιλοχία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Το προανακριτικό έργο ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.