HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοίγει και πάλι το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Στην τελική ευθεία είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για την επαναλειτουργία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com , ο...

Στην τελική ευθεία είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για την επαναλειτουργία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, οι εργασίες είναι εντατικές και εκτός απροόπτου, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, το Χιονοδρομικό θα ανοίξει και πάλι μετά από μια εβδομάδα, αναστολής της λειτουργίας του.
Με την συνδρομή Γάλλου ειδικού, έχουν πέσει όλα τα επικίνδυνα σημεία δημιουργίας χιονοστιβάδας με ελεγχόμενες καταρρίψεις και το προσωπικό του κέντρου, εργάζεται πυρετωδώς για να στρωθούν όλες οι πίστες και να δεχτεί με ασφάλεια το κοινό που ανυπομονεί.  
Η μόνη πίστα που δεν θα λειτουργήσει είναι αυτή της Στύγας που έχει το μεγάλο πρόβλημα. 
Αύριο Πέμπτη θα γίνουν οι τελικές επιθεωρήσεις για την ασφάλεια του κέντρου και να δοθεί το πράσινο φως για την επαναλειτουργία του. 

Θυμίζουμε οτι το Σάββατο 12 Ιανουαρίου το πρωί, σημειώθηκε χιονοστιβάδα, κατά την διαδικασία, τεχνητής πτώσης χιονοστιβάδων που δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς, εκτεταμένες και ακραίες χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Το χιόνι ήταν πάρα πάρα πολύ και είχε σαν αποτέλεσμα να αποκολληθούν τεράστιοι όγκοι χιονιού, σε μεγάλη έκταση, από την πλευρά της "Νεραιδόραχης"- "Στύγας", οι οποίοι κατέστρεψαν ένα πυλώνα του αναβατήρα "Στύγα" (τον υπ’ αριθμ. Νο 5), αλλά και τα συρματόσχοινα και να τεθεί, εκτός λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.