HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΕΣ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΕΣ & ΔΕΣΙΝΙΩΤΕΣ

Με μεγαλειώδη συμμετοχή κόσμου,  σε ένα ολόθερμο κλίμα, με έντονη την πνευματικότητα και την εγκαρδιότητα, Καμενιανίτες-Δροβολοβίτες κα...

Με μεγαλειώδη συμμετοχή κόσμου,  σε ένα ολόθερμο κλίμα, με έντονη την πνευματικότητα και την εγκαρδιότητα, Καμενιανίτες-Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες έκοψαν την πίτα τους μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως.
   Μετά το καλωσόρισμα και τον διοικητικό απολογισμό-από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Νικολόπουλο-που ήταν αληθινά πλούσιος σε πολιτιστικές δράσεις, διαβάστηκε από τον α) Αντιπρόεδρο και ταμία Αλέξανδρο Σταθόπουλο, καθώς και από την εξελεγκτική επιτροπή, ο οικονομικός απολογισμός, οι οποίοι και υπερψηφίστηκαν.
   Κατόπιν Το λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Καμενιάνων-Δροβολοβού Σπύρος Λάμπος, που ανέπτυξε την δραστηριότητα και το πλούσιο έργο που πραγματοποιήθηκε στα χωριά μας με την αρωγή του Δημάρχου μας κ. Γεωργίου Λαζουρά και την άριστη συνεργασία όλων των φορέων των χωριών μας.
  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δύο σπουδαίοι πνευματικοί δημιουργοί του τόπου μας: Ο Αθανάσιος Τζώρτης, συγγραφέας πολλών βιβλίων αλλά και του επτάτομου μεγαλειώδους έργου, ( ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ). Το μέλος του Δ. Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, λογοτέχνης και συγγραφέας Νίκος Παπακωνσταντόπουλος. Και οι δυο στον χαιρετισμό τους τόνισαν και υπερθεμάτισαν την έντονη πνευματική και πολιτιστική δράση του συνδέσμου, που στέκει μεταξύ των πρώτων στη βαθμίδα των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας.

   Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας-η οποία ήταν προσφορά του έγκριτου Καμενιανίτη Αλέξανδρου Ανδρουτσόπουλου, ενώ τυχερή αναδείχθηκε η Νίκη Παπασπυροπούλου, που έλαβε ως δώρο ένα Βιβλίο του Αγιορείτη  Μοναχού Γ. Μαξίμου Ιβηρίτη- Νικολόπουλου, για τον αοίδιμο πρωθιερέα και ιστοριοδίφη π. Νικόλαο Παπαδόπουλο εκ Δεσινού. Εμείς ευχόμαστε κάθε καλό στο πάντα δραστήριο Σύνδεσμο Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών. Χρόνια πολλά σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.