Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά

Ένας ασταμάτητος Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 3-1 σετ του ισπανού Αγκουτ Μπαουτίστα και έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία το...

Ένας ασταμάτητος Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 3-1 σετ του ισπανού Αγκουτ Μπαουτίστα και έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού τένις καθώς προκρίθηκε στους «4» του Αυστραλιανού Open και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του τουρνουά που θα προκύψει από το ζευγάρι Ναδάλ ή Τιαφό!
Σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 7-5. Έχασε το δεύτερο σχετικά εύκολα με 4-6 και έκανε μια εκπληκτική επιστροφή εκεί που όλα έδειχναν χαμένα στο τέταρτο σετ το οποίο τελικά πήρε με 6-4.
Στο τελευταίο σετ ο Έλληνας τενίστας, παρά τη σθεναρή αντίσταση του  Αγκουτ Μπαουτίστα, κατάφερε και επικράτησε (έπειτα από ένα αγώνα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες) με 7-6 στο τάι μπρέικ και πανηγύρισε με την ψυχή του τη μεγαλειώδη πρόκριση.

Τσιτσιπάς: Ζω το όνειρο
«Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι. Ζω το όνειρο. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω πως έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω έως εδώ. Με ρώτησαν ποιοι είναι οι στόχοι σου και τους είπα ένα Grand Slam. Με θεώρησαν τρελό, αλλά είναι πραγματικότητα, δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Όσο περνούσε η ώρα ήξερα πως θα έβρισκα τις ευκαιρίες μου. Ο αντίπαλός μου έπαιξε σπουδαία. Είχα καλό ξεκίνημα στο τάι μπρέικ και το κέρδισα με την απόδοσή μου».
Μετά από το παιχνίδι με τον Φέντερερ πολλοί φοβήθηκαν πως θα έχει επηρεαστεί αλλά αυτός συνέχισε. «Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μείνω συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι και χαίρομαι που σήμερα έπαιξα καλά, κάτι που σημαίνει ότι επηρεάστηκα ελάχιστα από τον προηγούμενο αγώνα», είπε σε σχετική ερώτηση.
Φυσικά και τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στον ημιτελικό και δηλώνει: «Είναι σημαντικό που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον Ναδάλ. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Όποιος και αν νικήσει θα είμαι έτοιμος για μία δύσκολη μάχη. Εγώ θα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος και ευχαριστώ τον κόσμο που βρίσκεται εδώ και με υποστηρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.