HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι επιχειρήσεις στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων καρέ-καρέ (ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολη και επίπονη επιχείρηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για την διάλυση των χιονοστιβάδων που είχαν δημιουργηθεί τις τελευτα...

Δύσκολη και επίπονη επιχείρηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για την διάλυση των χιονοστιβάδων που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες και που συνέπεια είχαν μια από αυτές να κάνει ζημιά στην Στύγα.
Με την αρωγή Αυστρικού ειδικού και με το ειδικευμένο προσωπικό του κέντρου με επικεφαλής τον διευθυντή του Κέντρου κ. Σπυρόπουλο, έγιναν ελεγχόμενες εκρήξεις. Στο "Αυγό" η επιχείρηση ήταν η πιο δύσκολη και κράτησε πολλές ώρες. Η έκρηξη έγινε στην κορυφή του "Αυγού" χωρίς ωστόσο το "φρύδι" χιονιού να πέσει. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com από ειδικούς δεν συντρέχει λόγος ασφάλειας.
Στην επιχείρηση συνέδραμε η Π.Υ.Καλαβρύτων, η Αστυνομία Καλαβρύτων ενω το παρών έδωσε ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς, ο αντιδήμαρχος κ. Χουλιάρας, ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Φλωράτος και ο Ευθύμιος Τζόβολος. 
Οι πίστες ήδη έχουν στρωθεί και γίνονται οι τελευταίες επιθεωρήσεις ωστε αύριο Παρασκευή 18 Ιανουαρίου να δοθεί το πράσινο φως για την επαναλειτουργία του.
Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το Kalavrytanews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.