HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Μεγάλο διπλό στη Ροδιά και κορυφή στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος

Με ένα μεγάλο και σημαντικό "διπλό" ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος στο πρώτο αγώνα για το 2019 η Α.Ε.Καλαβρύτων, ε...

Με ένα μεγάλο και σημαντικό "διπλό" ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος στο πρώτο αγώνα για το 2019 η Α.Ε.Καλαβρύτων, επικρατώντας με 2-0 της Φλογας Ροδιάς στο γήπεδο της Ροδιάς, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η σύνθεση των Καλαβρύτων
Η ομάδα των Καλαβρύτων παρατάχθηκε από τον Κωστή Βλάχο με 3-5-2, ένα σύστημα που για πρώτη φορά φέτος αγωνίζεται η Α.Ε.Κ. και που βραχυκύκλωσε τους γηπεδούχους δίνοντας κυριαρχία στο χώρο του κέντρου και με γρήγορες μεταβιβάσεις από τις πτέρυγες δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής της.
Κάτω από τα δοκάρια άπαιξε ο Παπαδημητρόπουλος, μπροστά του οι Παπαγεωργίου, Ντάλας και Φάκος. Στο κέντρο και μπροστά από τα στοπερ, οι Ντιούφ και Παπαδόπουλος, δεξιά, ο Τζόβολος και αριστερά ο Σταματόπουλος. Επιτελικός μέσος ο Σταύρακας και μπροστά οι Δημ. Καλαμαράς και Γιαννόπουλος. 
Οι αλλαγές:
Στο 67 ο Παναγιωτόπουλος αντικατέστησε τον Δημ. Καλαμαρά, στο 70 ο Μενύχτας τον Παπαδόπουλο, στο 78 ο Ασπρούκος τον Ντιούφ και στο 80 ο Αναγνωστόπουλος τον Σταματόπουλο

Ο αγώνας
Η ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη στο πρωτο δεκάλεπτο κατέγραψε δυο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 12 ο Δημ. Καλαμαράς ανετράπη μέσα στην περιοχή καθαρά με τον διαιτητή να αφήνει τη φάση μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.
Στο 17΄ο Ντάλας, έπειτα από κόρνερ του Σταύρακα, σηκώθηκε εντυπωσιακά και σημείωσε το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ο Γιαννόπουλος εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Ροδιάς και έστειλε την μπάλα στα δύχτια.
Από κει και πέρα, τα Καλάβρυτα έχοντας σκορ ασφαλείας, έκαναν χωρίς άγχος το παιχνίδι τους δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα και αυτό μόνο με στημένα... 


Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Δόξα Ελαιώνα – Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων 6-1 (22΄, 28΄, 89΄ Χριστόπουλος, 54΄ Καυγάς, 58΄ Αγγελάκης, 91΄ Κουνάβης / 87΄ Σταυρόπουλος)

Αυτόνομη – Αργυρά 1-3 (73΄ Δημητρίου / 8΄ Τζουγανάτος, 37΄, 78΄ Φερτάκης)

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας – Απόλλων Αιγίου 3-1 (17΄ Σακελλαρόπουλος, 25΄, 47΄ Κλουκίνας / 45΄ Λαμπρόπουλος)

Α. Καστρίτσι – Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 2-0 (23΄, 72΄ Χαΐνι)

Κεραυνός 2016 – Αετός Ρίου 1-4 (84΄ Παναγιωτόπουλος / 23΄ Αποστολόπουλος, 44΄, 76΄ Λάϊος, 51΄ Μπαλαλάς)

Κεραυνός Σελιανιτίκων – Αστέρας Τέμενης 4-6 (25΄,  68΄ Σπ.  Σωτηρόπουλoς, 51΄ Σπ. Γεωργακόπουλος, 62΄ Αγγ. Μερκούρης / 4΄, 75΄ πεν. Δαλιάνης, 10΄, 88΄ Γκίνι, 13΄ Ρότσκας, 30 αυτ.  Μαραγόπουλος)  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.