HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αγιασμός των υδάτων στα Τριπόταμα (ΦΩΤΟ)

Αγιασμός των υδάτων σήμερα στα Τριπόταμα και στο ιστορικό τοξοτό γεφύρι στον ποταμό Ερύμανθο,στα Τριπόταμα. Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβ...

Αγιασμός των υδάτων σήμερα στα Τριπόταμα και στο ιστορικό τοξοτό γεφύρι στον ποταμό Ερύμανθο,στα Τριπόταμα. Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους Δημοτικούς Συμβούλους. Το Σταυρό έπιασε ο Νίκος Παπαθεοδώρου του Άγγελου, από την Πλάκα. Στη συνέχεια όλοι μαζί έκοψαν  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας, στο κατάστημα του Βλάχου.
Ο κ. Λαζουράς δήυλωσε σχετικά: "Δώσαμε και ανταλλάξαμε με τους κατοίκους των Τριποτάμων και της Αροανίας ευχές,για, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,με ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ και προσωπικές και συλλογικές ΝΙΚΕΣ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.Όπως αφήσαμε πίσω,τον παλιό Χρόνο,2018,έτσι να αφήνουμε πίσω,κάθε τι το παλιό,το παρελθόν και τ´απομεινάρια του και, με τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ και ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με ΕΛΠΙΔΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ. Τον δρόμο, μας τον δείχνει, η νέα πατριώτισσά μας, από τα Τριπόταμα, Παναγιώτα Θεοδώρου Τακτικού, που αναδείχθηκε, μετά από πολυπληθή διαδικτυακή ψηφοφορία, ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ και βραβεύθηκε, χθές,το βράδυ,από την ιστορική εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, στη Πάτρα. Συγχαρητήρια και από εδώ, Παναγιώτα και το παράδειγμά σου (σπούδασε, έκανε μεταπτυχιακά και διδακτορικά και γύρισε,στα Τριπόταμα και αναπτύσσει,επιτυχώς,την πατρική επιχείρηση εκτροφής και διάθεσης πέστροφας,στον παραδοσιακό μύλο-πεστροφείο-εστιατόριο του Θ.Τακτικού)ν´αποτελεί πρότυπο για τους νέους μας και να νικούν,να επιτυγχάνουν και να προοδεύουν σε κάθε δραστηριότητα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.