HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Τρένο» η Α.Ε.Καλαβρύτων - Νίκησε και τα Σελιανίτικα (ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΦΩΤΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Τον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος απέναντι στον Κεραυνό Σελιανιτίκων, έδωσε σήμερα το απόγευμα η Α.Ε.Καλαβρύτ...

Τον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος απέναντι στον Κεραυνό Σελιανιτίκων, έδωσε σήμερα το απόγευμα η Α.Ε.Καλαβρύτων στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, όπου και επικράτησε άνετα με 4-1.
Η ομάδα των Καλαβρύτων παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τον Παπαδημητρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπαβραμόπουλο - Παπαγεωργίου, δεξιά τον Τζόβολο και αριστερά της άμυνας τον Παναγιωτόπουλο. Στο κέντρο έπαιξαν Μενύχτας και Σταύρακας, μπροστά τους ο Κουτρουμάνης, που επανήλθε μετά από αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού, στις πτέρυγες Γκεράρντ και Σταματόπουλο και προωθημένο τον Ασπρούκο.
Στο πρώτο ημίχρονο τα Καλάβρυτα, είχαν ολοκληρωτική κατοχή αλλά έπαιζαν νωθρά. Προηγήθηκαν μόλις στο 14΄με γκολ του Σταματόπουλου αλλά σε μια και μοναδική επίσκεψη των φιλοξενουμένων στα καρέ του Παπαδημητρόπουλου, στο 19΄η άμυνα αδράνησε και σημειώθηκε το 1-1. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Καλαβρύτων ανέβασε στροφές με ουσιαστικό όσο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο σημειώνοντας τρία τέρματα στο 59΄και στο 80΄με τον Γιαννόπουλο και στο 62΄με τον Ασπρούκο, ενώ έχασε σωρεία ευκαιριών για να διευρύνει το σκορ, κυρίως με Δημ. Καλαμαρά, Ασπρούκο και Τσαβαλά 
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη συμμετοχή στην αποστολή των Καλαβρύτων, ο νεαρός Μιχάλης Σκάρπας, από την Κλειτορία, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Α.Ε.Κ. και είναι ένα μεγάλο ταλέντο στην θέση του τερματοφύλακα. 
Με την νίκη αυτή τα Καλάβρυτα βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με αέρα 2 βαθμών από την δεύτερη Ακράτα.
Επόμενος αγώνας για τα Καλάβρυτα, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου όπου θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Συνοικισμού Αιγίου.

Σύνθεση Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος,   Τζόβολος, ΠαναγιωτόπουλοςΠαπαγεωργίου, Παπαβραμόπουλος, Μενύχτας, Κουτρουμάνης (72΄Τσαβαλάς), Γκεράρντ (46΄Γιαννόπουλος), Ασπρούκος, Σταύρακας (73΄Μπερτσουκλής), Σταματόπουλος (40΄Καλαμαράς) 
   
ΣΗΜ: Η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ έχει μετά από 15 αγωνιστικές την καλύτερη άμυνα με μόλις 11 τέρματα παθητικό, την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 34 τέρματα ενεργητικό και πρώτο στον πίνακα των σκόρερ τον Μιχάλη Γιαννόπουλο με 13 τέρματα (2 σημερινά)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.