HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητσοτάκης: Ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα σημαίνει «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών

Για ένα σκηνοθετημένο διαζύγιο ανάμεσα σε Τσίπρα και Καμμένο έκανε λόγο, σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δεν...

Για ένα σκηνοθετημένο διαζύγιο ανάμεσα σε Τσίπρα και Καμμένο έκανε λόγο, σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Δεν υπάρχει κανένα διαζύγιο, οι 4 στους 7 βουλευτές των ΑΝΕΛ θα παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ οι δύο θα παραμείνουν υπουργοί. Είναι μία συνεννοήμενη υπόθεση, ένα σκηνοθετημένο διαζύγιο, ανάμεσα σε Τσίπρα και Καμμένο. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συγχωνεύθηκαν και υπάρχουν ακόμη.
Καταρχάς, ο κ. Τσίπρας και ο Καμμένος βρίσκονται σε απόλυτη σύμπλευση προκειμένου να βολευτούν και οι δύο, ο Καμμένος να μην βάλει την υπογραφή του στη Συμφωνία και ο Τσίπρας να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Καλώ όλους τους βουλευτές να αναλογιστούν τις συνέπειες της επιλογής τους. Ναι στη ψήφο εμπιστοσύνης σημαίνει ναι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Τσίπρας είναι ταυτισμένος με το ψέμα, την εξαπάτηση και την εθνική ταπείνωση, ανέφερε, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η πιο καθαρή λύση στο πρόβλημα είναι εκλογές τώρα, να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Πιστεύω ακράδαντα πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν είχαν γίνει εκλογές νωρίτερα. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες στη προσπάθεια ανάταξης της χώρας. Έχουμε σχέδιο για να δημιουργήσουμε πλούτο, νέες δουλειές και να ενισχύσουμε τη μεσαία τάξη», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο για τη στάση του.

«Ο Καμμένος κινείται μεταξύ γραφικότητας και τραγικότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.