HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βόλτα στο Κρυονέρι

Ένα πολύ όμορφο χωριό, προσήλιο, με πολύ καλό κλίμα και μέσα σε πλούσια βλάστηση 19 χιλιόμετρα από την πόλη των Καλαβρύτων. Άφθονα νερά πηγά...

Ένα πολύ όμορφο χωριό, προσήλιο, με πολύ καλό κλίμα και μέσα σε πλούσια βλάστηση 19 χιλιόμετρα από την πόλη των Καλαβρύτων. Άφθονα νερά πηγάζουν από παντού, μα το εντυπωσιακότερο θέαμα είναι το κεφαλόβρυσο στο κέντρο του χωριού με τις ένδεκα (11) κορύτες που βγάζουν πλούσιο κρυστάλλινο νερό. Δίπλα στο κεφαλόβρυσο βρίσκεται το παραδοσιακό καφενείο του χωριού, που διατηρεί και το παλιό του όνομα, το "Ασάνι". Εκεί θα πιείτε το τσιπουράκι σας τον χειμώνα και τις παγωμένες μπύρες σας το καλοκαίρι!

Χωριό πολύ περιποιημένο, με πλατείες, με ανακαινισμένα πετρόκτιστα σπίτια, με εντυπωσιακή σηματοδότηση, με περιφερειακό δρόμο, με λαογραφικό μουσείο, δείγματα της δραστηριότητας, της δημιουργικότητας και της αγάπης των κατοίκων του για τον τόπο τους.




Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την
Το Κρυονέρι έχει υψόμετρο 758 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,0152258281 και γεωγραφικό μήκος 21,9832063402. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στο Κρυονέρι δείτε εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.