HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόδραση στα Καλάβρυτα για τους χορευτές και τα μέλη του Παγακαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών

Απόδραση στα Καλάβρυτα για τους χορευτές και τα μέλη του Παγακαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία αυτή...

Απόδραση στα Καλάβρυτα για τους χορευτές και τα μέλη του Παγακαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία αυτή o Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, έκοψε και την καθιερωμένη "πρωτοχρονιάτικη πίτα των χορευτών" στο Μέγα Σπήλαιο. Σπουδαία στιγμή ήταν όταν το φλουρί "έτυχε" στον Πατήρ Σεραφείμ,ο οποίος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σύλλογο και τον ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. 
Στη συνέχεια μέλη και χορευτές επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων πίνοντας τον καφέ τους στο σαλέ ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να παίξουν με το χιόνι αλλά και να δοκιμάσουν χειμερινά σπορ. 
Το πρόγραμμα όμως δε σταμάτησε εκεί, αφού η διασκέδαση συνεχίστηκε στο εστιατόριο που πήραν το μεσημεριανό τους γεύμα μέλη και χορευτές .Εκεί φυσικά δεν έλειψαν οι χοροί από τους χορευτές όλων των τμημάτων του συλλόγου που κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα διασκεδάζοντας παράλληλα και του υπόλοιπους θαμώνες του εστιατορίου. Μία βόλτα στο κέντρο των Καλαβρύτων ήταν η τελευταία στάση για τον Σύλλογο για καφέ και για να γευτούν πολλοί το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο καθώς και να αγοράσουν ντόπια προϊόντα.
Στο μεταξύ, τα χορευτικά τμήματα του Παγακαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών προετοιμάζονται για μια σειρά παραστάσεων που ακολουθούν τους επόμενους μήνες εντός κι εκτός Ελλάδος.
Το Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε η η ειδική σύμβουλος Δημάρχου Χρύσα Παπαδάτου και η αντιδήμαρχος ΔΕ Παίων Στέλλα Πανουτσακοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.