HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, με χαρούμενα πρόσωπα, γέλια και τραγούδια η Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας <...

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, με χαρούμενα πρόσωπα, γέλια και τραγούδια η Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας < Αγία Λαύρα> έκοψε στα Καλάβρυτα την Πρωτοχρονιάτκη πίτα της,την Κυριακή 27/1/2019.
Σε ένα πανέμορφο τοπίο πάνω από 120 άτομα, μέλη και φίλοι της Στέγης, άλλοι με τα δύο λεωφορεία που ναύλωσε η Στέγη και άλλοι με τα ΙΧ τους, ανέβηκαν στο Χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων και τραγουδώντας τα κάλαντα και πίνοντας ζεστό ρακόμελο που είχαν φτιάξει οι κυρίες της Στέγης, ο πρόεδρος Παναγιώτης Φραντζής έκοψε την Βασιλόπιτα και ευχήθηκε  καλή δημιουργική χρονιά για την Στέγη και υγεία και ευτυχία στις οικογένειες όλων.
Μετά όλοι μαζί πήγαν στην Άνω Βλασία και γέντησαν μέχρι αργά το βράδυ στο Ξενοδοχείο του Παναγιώτη Κοτσίρη <<Μικρή Αρχόντισσα>>.Tην ωραία αυτή εκδήλωση της  Στέγης τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς.
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.