HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Ο Σύλλογος μας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποίησε στο Το αρχοντικό της ευτυχίας την ετήσια Γενική Συνέλευση, καθώς και την κοπή...

Ο Σύλλογος μας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποίησε στο Το αρχοντικό της ευτυχίας την ετήσια Γενική Συνέλευση, καθώς και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. 
Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, θα θέλαμε από καρδιάς να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές μας που με σεβασμό και συνέπεια είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε. 
Κοντά μας βρέθηκαν και τους ευχαριστούμε θερμά: Ο κ. Καλογεράκης Παναγιώτης – Πρόεδρος Τ.Κ. Λειβαρτζίου, εκπρόσωποι του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών, του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, του Συλλόγου «Παρασκευή», του Συλλόγου Λεχουριτών - Κερασοβινών Πάτρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Σπύρος Θεοχάρης, ο Δ/ντής του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων & υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαβρύτων κ.κ. Κούκιος Κ. και Βασιλόπουλος Λ..
Συγχαίρουμε τους δασκάλους των χορευτικών τμημάτων μας κ. ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (τμήματα ενηλίκων) και κα Maria Anastasopoulou (παιδικό τμήμα) για το έργο που έχουν παράγει και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας, μικρά και μεγάλα, για την εξαιρετική εμφάνιση τους στην παρουσίαση παραδοσιακών χορών!!!
Τέλος, να ευχηθούμε στην τυχερή του φλουριού, κα Νταερέ Μαρία, να είναι γερή και πάντα τυχερή!!!
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά ν’ ανταμώσουμε ξανά!
Με εκτίμηση 
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.