Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O τελικός του The Voice

Η Λεμονιά Μπέζα είναι η νικήτρια του φετινού The Voice, καθώς ήταν αυτή που συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, αφήνοντας ...

Η Λεμονιά Μπέζα είναι η νικήτρια του φετινού The Voice, καθώς ήταν αυτή που συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, αφήνοντας δεύτερη τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ.

Οι οκτώ φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την ψήφο του κοινού, και στην επόμενη φάση πέρασαν οι τέσσερις: Οι Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και Λούης Παναγιώτου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, και οι Λεμονιά Μπέζα και Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Στην επόμενη φάση, οι τέσσερις διεκδικητές τραγούδησαν κομμάτια που είχαν πει σε προηγούμενα επεισόδια του The Voice, και το κοινό κλήθηκε και πάλι να ψηφίσει για να διαλέξει τους δύο που θα ήταν οι τελικοί φιναλίστ. Η ετυμηγορία του κοινού έφερε στο μεγάλο τελικό τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και τη Λεμονιά Μπέζα.
Τα δύο κορίτσια ερμήνευσαν και πάλι τραγούδια που είχαν πει σε προηγούμενες φάσεις του The Voice, με τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ να επιλέγει το Fallin’ και τη Λεμονιά Μπέζα το «Η Μαλάμω».
Μεσολάβησε ένα γεμάτο χιούμορ βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη με το οποίο σατίριζε τους τέσσερις κριτές μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας, που ήταν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: η Λεμονιά Μπέζα.
Σημειωτέον ότι πέρα από τη… δόξα, η νικήτρια κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI Universal και ένα αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.