HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με χιόνια τα Χριστούγεννα

Για ανατροπή στην πρόβλεψη για τoν καιρό και τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τα Χριστούγεννα προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου. Συγκεκρ...

Για ανατροπή στην πρόβλεψη για τoν καιρό και τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τα Χριστούγεννα προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου.
Συγκεκριμένα ο καιρός, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο facebook, θα είναι διαφορετικός από ότι περιμένουμε:
«Πιθανή η ψυχρή εισβολή ανήμερα τα Χριστούγεννα και όχι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων! Οι ψυχρότερες αέριες μάζες που φαίνονταν να κατεβαίνουν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων δείχνουν να βιάζονται λίγο περισσότερο να φτάσουν στην Ελλάδα και πολλά από τα πρωινά στοιχεία θέλουν μάλιστα Χριστουγεννιάτικο Καιρό ανήμερα των Χριστουγέννων σε αρκετές περιοχές της βόρειας αλλά και της κεντρικής Ελλάδας! Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.
Μέχρι πρότινος, οι μετεωρολόγοι έλεγαν ότι τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι καλός και η θερμοκρασία υψηλή για την εποχή. Αν επιβεβαιωθεί ο Αρναούτογλου τότε το σκηνικό θα είναι χειμωνιάτικο.

Η ΕΜΥ από την πλευρά της για την ημέρα των Χριστουγέννων επισημαίνει ότι θα πέσουν χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν 4-6 μποφόρ και τοπικά τα 7 μποφόρ. Οι άνεμοι βαθμιαία θα στραφούν σε βοριάδες με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.