HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ. ΛΑΖΟΥΡΑΣ: Φέρνουμε καινούργια μηχανήματα, πρωτοφανείς πόρους και αναπτυξιακά έργα στο Δήμο Καλαβρύτων

Φέρνουμε καινούργια μηχανήματα, πρωτοφανείς, σε μέγεθος, πόρους και αναπτυξιακά έργα στο Δήμο μας δήλωσε ικανοποιημένος ο Δήμαρχος κ. Λαζου...

Φέρνουμε καινούργια μηχανήματα, πρωτοφανείς, σε μέγεθος, πόρους και αναπτυξιακά έργα στο Δήμο μας δήλωσε ικανοποιημένος ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, με τους οδηγούς και χειριστές του Δήμου και τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού μας Κέντρου Λεωνίδα Σπυρόπουλο, παρέλαβαν, σήμερα, από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ABODEMAN, το καινούριο φορτηγό – εκχιονιστικό, που δώρισε στο Δήμο Καλαβρύτων, ο εφοπλιστής και μεγάλος ευεργέτης του ορεινού Δήμου μας, κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.
Το φορτηγό – εκχιονιστικό αυτό, θα εκχιονίζει, κατά τους χειμερινούς μήνες, τους δρόμους, από και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, καθώς και άλλους δρόμους του Δήμου μας και κατά τους υπόλοιπους μήνες τους έτους, θα αφαιρείται η λεπίδα και η αλατιέρα και θα χρησιμοποιείται ως φορτηγό μεταφοράς υλικών στο Δήμο μας.
Το φορτηγό – εκχιονιστικό αυτό, φτάνει στα Καλάβρυτα σήμερα το μεσημέρι, οδηγούμενο από χειριστές – οδηγούς του Δήμου, στους οποίους έγινε, από την εταιρεία ABODEMAN, ειδική επιμόρφωση.
Επίσης, σήμερα, στις 13:30 το μεσημέρι, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, παραχωρούν συνέντευξη τύπου και ανακοινώνουν την ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων των αναγκαίων έργων αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ύψους 19.418.636,00 ευρώ.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, για τη σημερινή, ευχάριστη μέρα για τα Καλάβρυτα, δήλωσε: «Πραγματικά (όντως) ιστορική ημέρα, για το Δήμο Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό μας Κέντρο, σήμερα. Τώρα, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ABODEMAN, στη Μάνδρα Αττικής, παραλάβαμε, το καινούργιο, υπερσύγχρονο φορτηγό, εκχιονιστικό, μάρκας MAN,TGM 18.290,που δώρησε στο Δήμο μας, ο μεγάλος ευεργέτης μας, Αθανάσιος Μαρτίνος και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία του ΑΙΓΕΑΣ, τον οποίο, για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε. Το μεσημέρι το εκχιονιστικό αυτό, φθάνει, στα Καλάβρυτα και θα προσέχει τους δρόμους του Χιονοδρομικού και του Δήμου μας. Και, επίσης σήμερα, στις 13:30,στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, σε συνέντευξη τύπου ανακοινώνουμε, την, οριστική και αμετάκλητη, ένταξη, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και άρα την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των έργων αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με το ποσό των 19.418.636 ευρώ, με την υπ´ αριθμό 1726/7-12-2018 απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακιπδη (ΑΔΑ:ΩΒΟΓ465ΧΙ8-5ΘΕ). Αγωνιζόμαστε καθημερινά και φέρνουμε, χρήματα, πόρους και μεγάλα και μακρόπνοα, αναπτυξιακά έργα, στο Δήμο μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.