HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ" βροντοφώναξαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, βροντοφώναξαν στο σημερινό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου,η ομάδα Παλαιμάχων Αχαΐας και η ομάδα των Εργαζομένων του Δήμου Α...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, βροντοφώναξαν στο σημερινό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου,η ομάδα Παλαιμάχων Αχαΐας και η ομάδα των Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων.
Ο αγώνας, αυτός, δόθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, για να τιμηθεί το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα και η 75η Επέτειός του. Στο περιθώριο αυτού του αγώνα, το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων και ο πρόεδρος του Θύμιος Τζόβολος, απένειμαν, μέσω του Δημάρχου κ. Λαζουρά , τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικό μετάλλιο στο παλαίμαχο πατριώτη μας (από τον Πριόλιθο), ποδοσφαιριστή και προπονητή Αλέξανδρο Χουλιάρα.
O Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς σε δηλώσεις τόνισε:
"Ευχαριστώ θερμά, τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Αχαΐας και τους Εργαζομένους του Δήμου Αθηναίων,που τίμησαν τα Καλάβρυτα και τους εκτελεσθέντες συμπολίτες μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.