HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χρυσή Μπάλα στον Λούκα Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και ο πρώτος Κροάτης στην ιστορία που κατακτά το ποδοσφαιρικό τη χρυσή μπάλα. 2ος ο Κριστιά...

Ο Λούκα Μόντριτς είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και ο πρώτος Κροάτης στην ιστορία που κατακτά το ποδοσφαιρικό τη χρυσή μπάλα. 2ος ο Κριστιάνο, 3ος ο Γκριζμάν, 4ος ο Μπαπέ, 5ος ο Μέσι.
Ο μέσος της της Ρεάλ έγινε ο πρώτος Κροάτης που λαμβάνει το βραβείο, έχοντας ξεκάθαρη διαφορά από τους υπόλοιπους και μαζεύοντας 753 ψήφους. Στη 2η θέση ο Κριστιάνο Ρονάλντο (576), στην 3η ο Αντουάν Γκριεζμάν (414), στην 4η ο Κιλιάν Μπαπέ (347) και στην 5η ο Λιονέλ Μέσι (280), στην πιο χαμηλή του από το 2007.
Ο Μόντριτς, που έκανε εκπληκτική χρονιά με τον τελικό του Μουντιάλ και την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Champions League, έγινε ο έβδομος παίκτης της Ρεάλ (καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσους διαφορετικούς) που βραβεύεται και χάρισε στους Μαδριλένους το 11ο τρόπαιο (έπιασαν την Μπαρτσελόνα στην κορυφή).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.