HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά κυρίως στους κτηνοτρόφους ότι αυτός που "ευλόγησε" το πάρτυ των παράνομων εισαγωγών γάλακτος αλλά...

Είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά κυρίως στους κτηνοτρόφους ότι αυτός που "ευλόγησε" το πάρτυ των παράνομων εισαγωγών γάλακτος αλλά και τα "βαφτίσια"  του λευκού τυριού  σε φέτα  είναι ο Τσίπρας. Αυτοί είναι στην ουσία οι λόγοι  που βύθισαν τις τιμές παραγωγού στα τάρταρα. Τιμές τόσο χαμηλές είχαν να δουν οι παραγωγοί  εδώ και πολλά χρόνια. 
Να θυμίσουμε ακόμα ότι ο Τσίπρας εκτίναξε την φορολόγηση από το 13%  επί Ν.Δ. στο 22 – 45%. Και έρχεται τώρα με τη γνωστή του επιδοματική πολιτική - μεσούσης της προεκλογικής
περιόδου - να "απαλύνει" τον πόνο των κτηνοτρόφων. Που και αυτή είναι αφενός εκλεκτική και αφετέρου προέρχεται  από το ματωμένο υπερπλεόνασμα του έλληνα φορολογούμενου. 
Κύριε Τσίπρα δεν αγαπάτε τους αγρότες. Τους μόνους που "αγαπάτε"  και "αβάνταρετε" είναι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παράνομη εισαγωγή γάλακτος.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Νο.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ
         ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.