Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Τρομερή εμφάνιση και σημαντικό διπλό στην Πάτρα

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της έκανε η Α.Ε.Καλαβρύτων, στην αναμέτρηση της Κυριακής στην Πάτρα με αντίπαλο την "Αυτόνομη". ...

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της έκανε η Α.Ε.Καλαβρύτων, στην αναμέτρηση της Κυριακής στην Πάτρα με αντίπαλο την "Αυτόνομη".
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με τους γηπεδούχους να αποτελούν ένα εξαιρετικό και αξιόμαχο σύνολο και με την ομάδα των Καλαβρύτων να κάνει ένα φοβερό παιχνίδι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. 
Η ομάδα του Κωστή Βλάχου αγωνίστηκε με τον Λέση κάτω από τα δοκάρια, δεξιά και αριστερά της άμυνας τους Τζόβολο και Παναγιωτόπουλο, στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Παπαγεωργίου, Φάκο, μπροστά τους τους Παπαδόπουλος και Μενύχτα, στις πτέρυγες Σταματόπουλο και Σταύρακας, επιτελικό μέσο τον Δημ. Καλαμαρά και στην κορυφή της επίθεσης τον Μιχάλη Γιαννόπουλο.
Τα Καλάβρυτα άνοιξαν το σκορ στο 18΄με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα Μιχάλης Γιαννόπουλος, είχαν την προτοβουλία των κινήσεων αλλά είχαν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα, που θα δυσκολέψει πολλούς. 
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα μπήκαν για να καθαρίσουν το παιχνίδι και έκαναν ίσως το καλύτερό τους αγωνιστικό ημίχρονο με πολλές φάσεις, συνδυασμούς αποδίδοντας εξαιρετικά και σημειώνοντας τρία ακόμα τέρματα  (51’ 55’ Καλαμαράς, 76’ Σταματόπουλος).
Στα αξιοσημέιωτα του αγώνα το πανό των γηπεδούχων που ήθελαν με αυτόν το τρόπο να τιμήσουν τα 75 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.


ΑΥΤΟΝΟΜΗ: Γώτης, Τρίγκας, Καββαδάς, Λιαρομμάτης, Πολίτης, Μπίντα, Δημητρίου, Λάιος, Αλ. Θοδωρή, Κοτρότσος, Δημακόπουλος.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Τζόβολος, Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Φάκος, Παπαδόπουλος (62’ Καμπεράι), Σταματόπουλος (75’ Αναγνωστόπουλος), Μενύχτας, Γιαννόπουλος (72’ Μπερτσουκλής), Δημ. Καλαμαράς, Σταύρακας.

Οι υπόλοιποι αγώνες της αγωνιστικής
Ο Αετός Ρίου δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων με τους Λάγιο και Καρβούνη να σκοράρουν από δύο φορές.
Η Φλόγα Ροδιάς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί του Κεραυνού 2016 και την επόμενη βδομάδα θα παίξει με τον αέρα του πρωτοπόρου στο ντέρμπι με την Τέμενη.
Τέλος, η Αργυρά με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε την Φλόγα Κ. Καστριτσίου και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αργυρά – Φλόγα Κατσριτσίου 3-1: 22’ Καμηνιώτης, 26’
Βέλλιος, 45’ Παπαλεξόπουλος – 80’ Σίνος.
ΑΡΓΥΡΑ: Μαυρόγιαννης, Βέλλιος (75’ Παπαναγόπουλος), Τζουγανάτος, Μπεντεβής, Διαμαντόπουλος (69’ Μαραθεύτης), Κ. Σταματάκης, Κουτσούκης, Παπαλεξόπουλος (62’ Παπανικολάου), Καραϊσαρλής, Ζαπατίνας (46’ Γ. Σταματάκης), Καμηνιώτης.
ΦΛΟΓΑ Κ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ: Πρελάτος, Λαμπρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (46’ Τσάλης), Μητρόπουλος (75’ Παναγιωτόπουλος), Μαυρομάτης (75’ Κόλλιας), Κουτσουμπελίτης, Καυκάς, Δελδήμος (46’ Γαυρόπουλος), Κατσίκας, Σίνος, Πήττας.

Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων – Αετός Ρίου 0-5: 16’ 60’ Καρβούνης, 26’ 35’ Λάγιος, 38’ Μπαλαλάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: Σολωμός, Σκρεμμύδας (43’ Γεωργακόπουλος), Χαϊνταράς, Μαρκάτος, Τσιντώνης, Χαμοσφακίδης, Γκουνέλας (56’ Αθανασόπουλος), Φαρκασίνας, Θεοφανόπουλος (70’ Τσιντώνης), Μετόλι, Καραμπέρης.
ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ: Καραλής, Ιντζές (68’ Βορίσης), Μαρουντάς (56’ Ζακυνθινός), Μάρκου, Παπαθανασόπουλος, Ζέρβας, Ζαφειρόπουλος (52’ Θεοδωρακόπουλος), Καρβούνης, Λάγιος, Αποστολόπουλος (62’ Μπούτσης), Μπαλαλάς.

Δόξα Ελαιώνα – Απόλλων Αιγίου 1-1: 89΄ Κουνάβης - 14΄ Μανίκας.
ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Ντόϊ, Μανέτας (46΄ Κουνάβης), Θ. Ραμπαβίλας, Ελ. Κοσκινάς, Βλάχος, Γ. Γεωργίου (68΄ Αλεξόπουλος), Καΐσι, Αγγ. Ραμπαβίλας, Δ. Κοσκινάς, Καυγάς, Αγγελάκης (73΄ Γιαννόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Ραυτόπουλος, Γκέργκι, Προδρομάκης (83΄ Ξυλογιαννόπουλος), Μηλιάκης,
Μικές, Τρακαδάς, Μανίκας, Κωνσταντίνου, Θεοτοκάτος, Θωμάς (66΄ Λαμπρόπουλος), Ντεντής (90΄ Σημάτης).

Φλόγα Ροδιάς -  Κεραυνός 2016 2-0: 4’ 83’ Κατσαούνης.
ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Γκιώνης, Τσιάπι (90΄ Κανελλής), Ανδρ. Νιγιάννης (78΄ Αντωνόπουλος), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Μηλάτος, Μπαντούνας, Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Τζιαντομένικο (87΄ Μούκας), Γκλαβάς (46΄ Σωτηρόπουλος)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2016: Μπεγκάι, Νικολακόπουλος (60’ Πετράκης), Ζαΐμι, Σύψας, Κώνστας, Αγγελής, Μέρτικας (85’ Μπρούνο), Στάμος, Παναγιωτόπουλος, Φωκιανός, Βγενόπουλος.

Άνω Καστρίτσι – Αστέρας Τέμενης 0-3: 5’ Θεοδωρόπουλος, 71’ Πότσκας, 90’ Γκίνι.
ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ: Κατσίκης, Κωστόπουλος (33’ Κουζίνας), Βιτωράτος (73’ Αρκαντίνης), Γιαννούλης, Ιριώτης, Κονταξής, Γεωργίου (55’ Σπυρόπουλος), Μπαγιώργος, Πολυχρονόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπούρδος (61’ Σταθόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Κοντογεώργος, Δορλής, Ρότσκας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος,
Κόρακας, Αν. Αγγελόπουλος (63΄ Μαρινάκης), Παπαδιονυσίου, Χριστοδουλόπουλος, Μιχαλόπουλος (79΄ Γκίνι), Σανδραβέλης.

Αιγείρα/Ακράτα – Κεραυνός Σελιανιτίκων: 3-0 α.α.

Βαθμολογία

Επόμενη Αγωνιστική
22/12
Αστήρ Τέμενης - Φλόγα Ρόδιας
Καλάβρυτα - Άνω Καστρίτσι
23/12
Φλόγα Κ. Καστριτσίου - Αυτόνομη
Κεραυνός Σελιανιτίκων - Κεραυνός 2016
Αετός Ρίου – Αιγείρα/Ακράτας
Απόλλων Αιγίου - Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων
Αργυρά - Δόξα Ελαιώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.