HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

4ος ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ 100 ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο Π.Ο.ΠΑΤΡΑΣ

Η συστηματική δουλειά αθλητών και προπονητών, με την συμπαράσταση της διοίκησης και των γονιών έφερε τον Όμιλο μας στην 4η θέση στη Γενικ...

Η συστηματική δουλειά αθλητών και προπονητών, με την συμπαράσταση της διοίκησης και των γονιών έφερε τον Όμιλο μας στην 4η θέση στη Γενική Βαθμολογία όλης της χρονιάς . Ανταμείφτηκε η προσπάθεια κυρίως όλων των αθλητών των προπονητών των γονιών και της διοίκησης. Αργοπορημένα  βέβαια τελικά όμως και επίσημα η Ε.Ο.Π. ανακοίνωσε τη βαθμολογία των 100 ποδηλατικών σωματείων από όλη την  Ελλάδα.
Πρώτες θέσεις στο δρόμο  στις κατηγορίες τους κατέλαβαν:
Στους Νέους ο ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ σε 25 αγώνες με ω369 βαθμούς
Στις Πανκορασίδες η ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ σε 11 αγώνες 168 βαθμούς
Στα ΜΙΝΙ μεγ. Αγόρια ο ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝ.σε 9 αγώνες 156 βαθμούς
Στα ΜΙΝΙ μικρά Αγόρια ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΗΙΑΡΧ. Σε ω9 αγώνες 148 βαθμούς
Στους Εφήβους ο ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ος σε 20 αγώνες με 282 βαθμούς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο.Πατρών αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει  τις ευχαριστίες του πρώτα και κύρια σε όλους τους αθλητές για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, στην συνέχεια στους προπονητές που με την σωστή καθοδήγηση οδηγούν τους αθλητές τους σε αυτά τα αποτελέσματα.
Ακόμα εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την οικονομική βοήθεια, και όχι μόνο, που προσέφεραν στο Όμιλό μας οι μεγάλοι χορηγοί μας, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ και IDEAL ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ, οι χορηγοί μας ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ GROUP και Δ & Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, οι υποστηρικτές μας FANTA – ΜΟΥΖΑΚΗΣ TRANS – BIORACER.
Ακόμα ευχαριστούμε  για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διοργάνωση των αγώνων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τους Δήμους Πατρέων – Καλαβρύτων και Δυτικής Αχαΐας την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας – Τμήμα Τροχαίας Πατρών , τα αστυνομικά τμήματα Κ. Αχαΐας – Καλαβρύτων – Χαλανδρίτσας  καθώς και όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδία τους και που είναι δίπλα τους ηθικά και υλικά συνεχώς. Όλους όσους  βοήθησαν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, τον Όμιλο μας.
Στόχος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι, να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να διατηρήσουμε αυτά που εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε κατακτήσει και στα πλαίσια του εφικτού  ακόμα και κάτι καλλίτερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.