HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κοπή πίτας και Γενική Συνέλευση στις 27-1-19 από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών

Ο Σύνδεσμός μας, Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ », συνεχίζει την πορεία του προς το αύριο μεταφέροντας αναμνήσεις απ ...

Ο Σύνδεσμός μας, Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», συνεχίζει την πορεία του προς το αύριο μεταφέροντας αναμνήσεις απ το χθες, αλλά και τους σύγχρονους προβληματισμούς που ο καθένας κουβαλά ανησυχητικά, προσπαθώντας να αποτυπώσει τον δικό του βηματισμό στο ανάγλυφο του τόπου μας, στηριγμένο στα ακούσματα και τα εφόδια που άντλησε ο ίδιος απ την οικογένειά του, την κοινωνία των χωριών μας, αλλά και από αυτή την ίδια τη ζωή.

Αυτά τα στοιχεία πάντα θα συνοδεύουν την δράση , την προσφορά και παρουσία μας σε κάθε έκφανση της ζωής, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Αυτά είναι που έδωσαν και δίνουν το έναυσμα για τη δική μας συμμετοχή στο συλλογικό, πολιτιστικό και ιστορικό γίγνεσθαι των χωριών μας. Απ’ αυτά διακατεχόμαστε κι εμείς που απαρτίζουμε το μέχρι σήμερα Δ.Σ του Συνδέσμου μας, αλλά και όλοι όσοι στέκονται όρθιοι στις επάλξεις αγωνιζόμενοι για το κοινό καλό!

Είναι εκείνα τα στοιχεία που μας ατσαλώνουν την θέληση να συνεχίσουμε προς το αύριο, παραμερίζοντας και αγνοώντας τις όποιες δυσκολίες της ζωής, τις μικροψυχίες και τα ακατανίκητα πάθη των ανθρώπων, τα οποία συναντούν αδιάλειπτα στο διάβα τους όσοι αγωνίζονται για το κοινό καλό. Κανόνας απαράβατος στον κάθε τόπο του Ελλαδικού χώρου, στον οποίο μόνο τα μεγέθη αλλάζουν.

Μέσα σ’ όλα αυτά, καθώς και σ’ ένα πνεύμα συναδέλφωσης, αγάπης, αλληλεγγύης, εθελοντισμού, αλλά και προσφοράς, όλοι μαζί: Καμενιανίτες, Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες, ας μοιραστούμε το φως του ήλιου που βγαίνει για να φωτίσει όλο τον κόσμο. Ας ανοίξουμε διάπλατα την ψυχή μας, να συνεχίσουμε αταλάντευτοι την προσφορά και την πορεία του Συνδέσμου μας στα δρώμενα του τόπου μας και στον πολιτισμό του.

Ας κάνουμε ακόμα καλύτερο τον τόπο μας, για μας και τις επερχόμενες γενιές. Ας δουλέψουμε όλοι συλλογικά με αίσθημα ευθύνης και αγάπης. Έτσι μέσα σ’ όλα αυτά και μέσα στο πλαίσιο της συλλογικότητας εργάστηκαν και εργάζονται άνθρωποι απ τα χωριά μας μέχρι τώρα, αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα με όποια τους ενέργεια που αποσκοπούσε και αποσκοπεί στο κοινό καλό.

Μέσα σ’ ένα τέτοιο πνεύμα -ο Σύνδεσμός μας- θα συνεχίζει να υπάρχει, να προκόβει και να είναι μπροστάρης, όπως κατά γενική ομολογία στέκει μέχρι σήμερα στα δρώμενα του τόπου μας. 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ
Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε τις εορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους. Με την ευκαιρία αυτή, ο Σύνδεσμος μας στέλνει τις ευχές του σε όλα τα μέλη, τους φίλους, τους συντοπίτες και τους απανταχού Καλαβρυτινούς.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Με υγεία να υποδεχθούμε το νέο έτος 2019, το οποίο ευχόμαστε να είναι ειρηνικό, χαρούμενο, και απαλλαγμένο απ τα δυσβάστακτα δεινά και τις μέχρι τώρα στεναχώριες που κατακλύζουν την κοινωνία και την πατρίδα μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ 
« Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» 
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11πμ. στην αίθουσα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως (Πατησίων 121, 2ος όροφος) στην Αθήνα.
Εκεί θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για το έτος 2018 και προγραμματισμός δράσης για το 2019.
Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικολόπουλος 
Ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια