Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής με έντονη Καλαβρυτινή παρουσία

Έναρξη συνεδρίου σήμερα για το 31 Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής με έντονη Καλαβρυτινή παρουσία αφού πρόεδρός της είναι ο εκλεκτός συμπατρ...

Έναρξη συνεδρίου σήμερα για το 31 Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής με έντονη Καλαβρυτινή παρουσία αφού πρόεδρός της είναι ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Γεώργιος Ν. Ζωγράφος, Διευθυντής Γ’ Χειρουργική Κλινική ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς και ομιλητής στην εναρκτήρια συνεδρίαση ο επίσης εκλεκτός συμπατριώτης μας Γιώργος Χρούσος  καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την έναρξη του συνεδρίου που γίνεται στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας, κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ενώ παρευρίσκεται και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς 
Η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, μία από τις παλαιότερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας μας, με ιστορία 90 ετών, διοργανώνει το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής και Χειρουργικό Φόρουμ 2018 με διεθνή συμμετοχή, το οποίο αποτελεί την ανά διετία κορυφαία επιστημονική εκδήλωσή της, και τη σημαντικότερη ευκαιρία επιστημονικής επικοινωνίας όλων των χειρουργών της Ελλάδας, ανεξαρτήτως τόπου, χώρου και χρόνου εξασκήσεως της ειδικότητας της χειρουργικής. Το συνέδριο πραγματοποιείται στις 21-24 Νοεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.
Η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία αποτελεί την έκφραση όλων των Ελλήνων Χειρουργών, ενώ σκοπός της είναι η προαγωγή της χειρουργικής επιστήμης και τέχνης στην Ελλάδα, για την ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου, καθώς και η εκπλήρωση των εκπαιδευτικών αναγκών των Ελλήνων χειρουργών.
To 31o Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των ειδικευομένων και τις προοπτικές των νέων Χειρουργών. Παρά τις προσπάθειες της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας για τη διαρκή βελτίωση του επιπέδου εκπαίδευσης, απαιτούνται ευρύτερες αλλαγές στο σύστημα εκπαίδευσης οι οποίες προϋποθέτουν τη συνεργασία της πολιτείας. Στο συνέδριο θα δοθεί επίσης η δυνατότητα στους φοιτητές, τους ειδικευομένους και στους νέους Xειρουργούς να αναδείξουν τα προβλήματα τους και να προταθούν λύσεις. Τέλος, η συμμετοχή διακεκριμένων προσκεκλημένων συναδέλφων από μεγάλα Διεθνή Κέντρα θα συμβάλλει περαιτέρω στο υψηλό επίπεδο του Συνεδρίου, ενώ σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών θα οργανωθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.