Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψηφίστηκε η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για αγρότες

Με τη θετική ψήφο του συνόλου των κομμάτων (ΚΚΕ και ΧΑ δήλωσαν «παρών») έγινε δεκτή η τροπολογία με την οποία καταργείται το τέλος επιτηδ...

Με τη θετική ψήφο του συνόλου των κομμάτων (ΚΚΕ και ΧΑ δήλωσαν «παρών») έγινε δεκτή η τροπολογία με την οποία καταργείται το τέλος επιτηδεύματος για τους συνεταιριστικούς αγρότες.
Όπως εξήγησε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος αφορά αγρότες-μέλη αγροτικών συνεταιρισμών που πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 8 του Ν.4384/2016, δηλαδή εκείνοι που προσκομίζουν το 80% της αγροτικής παραγωγής τους στους συνεταιρισμούς, είναι επίσης οι αγροτικοί συνεταιρισμοί, οι σχολικοί συνεταιρισμοί του άρθρου 46 του Ν. 1566/1985, οι Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με τη μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, οι συνεταιρισμοί εργαζομένων καθώς και οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως νομικής μορφής, που βρίσκονται σε εκκαθάριση, σε πτώχευση ή αδράνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.