HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο Ένωσης Αποδήμων Πλανητεριωτών

Το Δ.Σ.της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ ευχαριστεί πολύ τους αδελφούς ΑΛΕΞΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΓΕΝΑ για την ΔΩΡΕΑ στο σύλλογο του ποσού τω...


Το Δ.Σ.της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ ευχαριστεί πολύ τους αδελφούς ΑΛΕΞΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΓΕΝΑ για την ΔΩΡΕΑ στο σύλλογο του ποσού των 500 ευρώ εις μνήμη του αδελφού τους ΑΓΓΕΛΟΥ.
 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ ιδρυτικό μέλος και για πολλά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου μας προσέφερε ανιδιοτελώς σημαντικότατο έργο με τη δράση του τόσο στο σύλλογο όσο και στο χωριό μας.
Δυναμικός και αποφασιστικός είχε πάντα ένα στόχο:
Την ΑΓΑΠΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ πάντα σε συνεργασία με τους άλλους 2 φορείς του χωριού μας (ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΩΝ και ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ) για το καλό του Χωριού μας.

Με τον ίδιο ακριβώς στόχο συνεχίζουμε και εμείς στο σύλλογο το έργο μας ώστε να παραμείνει ο σύλλογος μας ΕΝΕΡΓΟΣ,ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ, όπως ακριβώς τον άφησε ο αγαπημένος μας ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ.

Για το Δ.Σ,
Δ.ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Σ.ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.