Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος η μνήμη του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου στην Τουρλάδα Καλαβρύτ...

Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος η μνήμη του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου στην Τουρλάδα Καλαβρύτων.
Την παραμονή Πέμπτη 29 Νοεμβρίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στις 5.30, ενώ η Θεία Λειτουργία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια των ακολουθιών τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου θα είναι σε προσκύνηση προς ευλογία των πιστών. Μαζί με το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέου θα τεθούν σε προσκύνηση τεμάχια Ιερών Λειψάνων μεγάλων Αγίων της Εκκλησίας μας, του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Παντελεήμονος, κ.α.
Στις ακολουθίες θα ψάλλει χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Γκύζη, υπό τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη Μάκη Ναούμ.
Μετά τη Θεία Λειτουργία θα προσφερθεί καφές και γλυκό στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Τουρλάδας.
Καλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να τιμήσουν τον Άγιο Ανδρέα και να λάβουν την ευλογία του και να επισκεφθούν το γραφικό χωριό την Τουρλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.