HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παλικαρίσια νίκη και κορυφή για τα Καλάβρυτα

Ήθελε περισσότερο την νίκη και το απέδειξε η Α.Ε.Καλαβρύτων, που επιβλήθηκε στο ντερμπι κορυφής της ομάδας του Ελαιώνα με 2-1 στο αγώνα ...

Ήθελε περισσότερο την νίκη και το απέδειξε η Α.Ε.Καλαβρύτων, που επιβλήθηκε στο ντερμπι κορυφής της ομάδας του Ελαιώνα με 2-1 στο αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων στα πλαισια της 8ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας.
Η ομάδα των Καλαβρύτων ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος, του παιχνιδιού και δικαιούταν την νίκη.
Παρατάχθηκε με τους, Κώστα Παπαδημητρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπαγεωργίου και Φάκκο, δεξί μπακ τον Παναγιωτόπουλο, αριστερό μπακ Δημητρη Παπαδόπουλο, αμυντικά χαφ τους Μενύχτα και Σταύρακα, επιτελικό χαφ τον Δημήτρη Καλαμαρά, στις πτέρυγες Αναγνωστόπουλο και Τζαβαλά και επιθετική αιχμή τον Μιχάλη Γιαννόπουλο. 
Στο πρώτο ημίχρονο τα Καλάβρυτα είχαν την κατοχή, πίεζαν κατά διαστήματα χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την άμυνα της Δόξας. Στο 43 ήρθε η μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν από λάθος στην μεσαία γραμμή, βγήκαν ταχύτατα στην αντεπίθεση με δύο παίκτες να βρίσκονται τετ-α-τετ απέναντι στο Παπαδημητρόπουλο αλλά νικήθηκαν από τον εορτάζοντα σήμερα υψηλόσωμο τερματοφύλακα (έχει τα γενέθλιά του) σε... τριπλή προσπάθεια... 
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των Καλαβρύτων ανέβαινε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο προπονητής της ομάδας Κωστής Βλάχος με κινήσεις ματ, που τον δικαίωσαν άλλαξε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας και το σημαντικό τρίποντο ήρθε για τα Καλάβρυτα.
Στο 68΄ έκανε διπλή αλλαγή περνώντας τον Τζόβολο στη θέση Σταύρακα και τον Γκεράρντ στη θέση του Αναγωστόπουλο, περνώντας δεξί μπακ τον Τζόβολο, αμυντικό χαφ τον Παπαδόπουλο και τον Γκεράρντ στις αριστερή πτέρυγα. 
Μετά από δυο λεπτά (στο 70') ήρθε και το γκολ - ποίημα με τέσσερις μπαλιές με την "μια". Ο Παπαδόπουλος κάθετα στον Καλαμαρά, αυτός αμέσως αριστερά στον Γκεράρντ και αυτό αμέσως εξαιρετική σεντρα στον Τζαβαλά που με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 1-0. 
Η πίεση συνεχίστηκε και ήρθε και το δεύτερο τέρμα στο 78'. Κάθετη μπαλιά στον Γιαννόπουλο ο οποίος άφησε στο Τζαβαλά που με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0. Αμέσως μετά ο Κωστής Βλάχος πέρασε Διονύση Καλαμαρά και Γιώργο Μπερτσουκλή με διαφορά λίγων λεπτών στις θέσεις των Δημήτρη Καλαμαρά και Γιώργου Τζαβαλά ενισχύοντας το κέντρο της ομάδας.  
Οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 85΄ με ένα φανταστικό "ψαλιδάκι" του Καϊσί.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την ομάδα των Καλαβρύτων η οποία με τους τρεις βαθμούς πέρασε τους αντιπάλους και βρίσκεται πλέον στην κορυφή του δύσκολου Πρωταθλήματος.

➤Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση γιόρτασαν τα γενέθλια του Κώστα Παπαδημητρόπουλου!!!
➤Από τα Καλάβρυτα απουσιάζαν οι τραυματίες, Κουτρουμάνης, Ασπρούκος, Σταματόπουλος και Ντάλλας και ο στρατευμένος Παπαχριστόπουλος
➤Επόμενη αγωνιστική για τα Καλάβρυτα εκτός έδρας όπου θα αντιμετωπίσει την Φλόγα Καστριτσίου στο γήπεδο του Ρίου.
➤Πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κώστα Βαρνακιώτη που επι σειρά ετών προσέφερε στον τοπικό Αθλητισμό της Αχαΐας.
➤Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο και Δημήτρη Έξαρχο. όλοι τους πήγαν πολύ καλά

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Κεραυνός Σελιανιτίκων – Αετός Ρίου 1-2
58΄ Μπαρμπάκης / 10΄ Σούλι, 95΄ Αποστολόπουλος

Αστέρας Τέμενης – Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 1-0
83΄ Χριστοδουλόπουλος

Φλόγα Ροδιάς – Απόλλων Αιγίου 3-0
55΄ Χριστόπουλος, 65΄, 84΄ Κατσαούνης

Κεραυνός 2016 – Αργυρά 2-3
25΄ Βλάσσης, 72΄ Γεωργιάδης / 16΄ Μπεντεβής, 50΄ Κουτσούκης, 80΄ αυτ.  Μάλλιαρης

Α. Καστρίτσι – Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων 4-2
19΄ Κυριακόπουλος, 36΄ Κονταξής, 43΄ Π. Μπαλατής, 81΄ Ιριώτης / 64΄ Χαμοστακίδης, 68΄ Καραμπέρης

Αιγείρα/Ακράτα – Αυτόνομη 5-1
13΄ Καλέλης, 33΄, 65΄ Κλουκίνας, 35΄, 55΄ Παναγόπουλος / 10΄ Θοδωρή 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.