Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες και να κρατηθούν ψηλά

Θέλοντας να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα τα Καλάβρυτα αντιμετωπίζουν σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στον Άγιο Βασίλειο στο “Θ...

Θέλοντας να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα τα Καλάβρυτα αντιμετωπίζουν σήμερα το μεσημέρι στις 3.00 μ.μ. στον Άγιο Βασίλειο στο “Θόδωρος Χρυσανθόπουλος” τον "Κεραυνό 2016", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Τα Καλάβρυτα μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα, θέλουν να κρατηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και η νίκη αποτελεί μονόδρομο.
Απόντες από την ομάδα του Κωστή Βλάχου, οι τραυματίες Θ. Κουτρουμάνης, Γ.Μπερτσουκλής και Κ. Σταματόπουλος, ενώ επιστρέφουν οι Γιαννόπουλος, Τζόβολος, Παπαχριστόπουλος και Ασπρούκος. 
Η 18αδα για τον σημερινό αγώνα απαρτίζεται από τους: 
➧ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
➧ΑΣΠΡΟΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
➧ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
➧ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
➧ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
➧ΚΑΜΠΕΡΑΪ ΓΕΡΑΡΝΤ
➧ΛΕΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
➧ΜΕΝΥΧΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
➧ΝΤΑΛΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
➧ΠΑΠΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
➧ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
➧ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
➧ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
➧ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
➧ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
➧ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
➧ΤΣΑΒΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
➧ΦΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 3 ήττες) και τέρματα 8 υπέρ – 9 κατά και εντός έδρας έχουν 3 ήττες (Απόλλων Αιγίου 1-2, Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας 1-2, Δόξα Ελαιώνα 0-2).

Τα Καλάβρυτα βρίσκονται την 2η  του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 10 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) και τέρματα 9 υπέρ – 3 κατά και εκτός έδρας έχουν 2 νίκες (Αετός Ρίου 3-0 α.α.) και 1 ισοπαλία (Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων 0-0).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Παναγιώτης Τιμολέων με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και Σταύρο Ντελή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.