HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος αποφασίζει για αθλητικά έργα και αντιπλημμυρικά

Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, καθώς και άλλα έργα αθλητικών υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδο...

Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, καθώς και άλλα έργα αθλητικών υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος που συγκαλείται την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής), στην Πάτρα. 
Επίσης, το Σώμα θα συζητήσει την δρομολόγηση καθαρισμών, συντήρησης και αποκατάστασης αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χείμαρρους στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας με ένταξη νέου υποέργου και αύξηση του προϋπολογισμού από 5 εκατομμύρια σε 10 εκατομμύρια ευρώ.  
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, δυο ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα, από τον περιφερειακό σύμβουλο Γεώργιο Τσόγκα σχετικά με την κατασκευή του κόμβου Μενιδίου επί της Ιονίας Οδού, καθώς και από τον Βοηθό Περιφερειάρχη Παναγιώτη Πλατανιά αναφορικά με το σιδηροδρομικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.