Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Τρίτης 6/11/18

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση  Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,...


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε  ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε  ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών για ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε  ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 17 μηνών για απόπειρα κλοπής. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή 
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο  μαχαίρια, συνολικού μήκους 18 και 20 εκατοστών και -52-  ναρκωτικά  δισκία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παραεμπόριο
Από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες το απόγευμα, στην Πάτρα τέσσερις τσάντες, που περιείχαν 125 αθλητικά υποδήματα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για παραεμπόριο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.