Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τζανακόπουλος: 10.000 προσλήψεις στο Δημόσιο μετά τη συμφωνία με Εκκλησία

«Με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων», ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συν...

«Με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων», ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφορικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας.
«Αυτό δίνει δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να τις συμπληρώσουμε με προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων για να καλυφθούν ανάγκες του κοινωνικού κράτους, γιατρούς, δασκάλους κλπ», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος ανακοίνωσαν χθες την πρόθεση τους να προτείνουν μια ιστορική συμφωνία μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας, η οποία θα οδηγήσει στον εξορθολογισμό των σχέσεων μεταξύ τους», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος.

Όπως ανέφερε νωρίτερα σε ρεπορτάζ του το newsbeast.gr με την ψήφιση του νομοσχεδίου οι ιερείς «παύουν» να λογίζονται και να πληρώνονται ως δημόσιοι υπάλληλοι και η μισθοδοσία τους θα βαρύνει ολοκληρωτικά την Εκκλησία. Με αυτό τον τρόπο θα αδειάσουν 10.000 θέσεις κληρικών που διαγράφονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.