Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλον τον Τύπο την Τρίτη 27/11

Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την ΕΡΤ,...

Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την ΕΡΤ, τη ΓΓΕΕ, το ΑΠΕ - ΜΠΕ και τα γραφεία Τύπου, από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2018 έως τις 6:00 π.μ. της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου.
Η 24ωρη απεργία γίνεται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής κινητοποίησης που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διασωματειακού, οι εργαζόμενοι ζητούν: Συλλογικές συμβάσεις εργασίας με αποκατάσταση του συστήματος που τις στηρίζει, στήριξη των ασφαλιστικών Ταμείων του κλάδου, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, προστασία της πρώτης κατοικίας, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και σταμάτημα της φοροεπιδρομής του εισοδήματος των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.